Bugun...



Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali sona erdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen 19. Uluslar arası Gümüşlük Müzik Festivali Şef Işın Metin yönetimindeki Bilkent Gençlik Senfoni Orkestrası- Piyanist Gülsin Onay ve Arpist Alara Acar konseri ile sona erdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 15-09-2022 15:23:42 Tarih: 15-09-2022 15:02

Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali sona erdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde  Bodrum Klasik Müzik Derneği tarafından 18 Temmuz – 14 Eylül tanihleri arasında düzenlenen 19. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, hafızalardan uzun süre silinmeyecek bir konserle son buldu.

 

SON KONSER 2500 YILLIK TAŞ OCAĞI’NDA DÜZENLENDİ

 Şef Işın Metin yönetimindeki Bilkent Gençlik Senfoni Orkestrası & Piyanist Gülsin Onay ve Arpist Alara Acar’ı, “TAŞTA” konserleri kapsamında, 2 bin 500 yıllık Antik Taş Ocağı’nda misafir etti.  Konserde orkestra ve sanatçılar  W.A Mozart, Claude Debussy ve Philip Glass & Michael Riesman’a ait eserleri seslendirdi.

 

 

GÜLSİN ONAY BİS YAPARAK NOCTURNE’Yİ SESLENDİRDİ

Devlet Sanatçısı Gülsin Onay’ın icrasını ayakta alkışlayan izleyicilerin yoğun talebi üzerine tekrar piyanonun başına gelen sanatçı, bis yaparak bu defa W.A. Mozart’ın “Nocturne” adlı yapıtını seslendirdi. Daha sonra sanatçılara, sponsor ve emeği geçenlere çiçek verildi.

 

 

 

 




Editör: Yıldız Feldmann




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI