Bugun...



Uluslararası Gayrimenkul Ve Yatırım Fuar’ı 2 gün sonra açılıyor.

İdeal Fuar, Neva Prestij Yapı ve De Costa Group Ana sponsorluğunda 18- 21 Mayıs tarihleri arasında 2. Uluslararası İnşaat, Gayrimenkul, Yapı ve Dekorasyon Fuarı’nı düzenliyor. Fuar Perşembe günü resmi açılışla kapılarını ziyaretçilere açacak

facebook-paylas
Tarih: 16-05-2023 15:51

Uluslararası Gayrimenkul Ve Yatırım Fuar’ı 2 gün sonra açılıyor.

Geçtiğimiz yıl düzenlediği fuarlarla dikkatleri üzerine çeken İdeal Fuar, Mayıs ayında önemli bir fuara da imza atıyor. İdeal Fuar, Neva Prestij Yapı ve De Costa Group Ana sponsorluğunda 18- 21 Mayıs tarihleri arasında 2. Uluslararası İnşaat, Gayrimenkul, Yapı ve Dekorasyon Fuarı’nı düzenliyor. Fuara, birçok proje üreten ve dekoratif iş alanlarında iş yapan, sektöre yön veren firmalar katılacak.İdeal Fuar, tarafından düzenlenen Bodrum Uluslararası İnşaat, Gayrimenkul, Yapı ve Dekorasyon fuarı 18 Mayıs Perşembe günü açılıyor. 18- 21 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek fuar, Bodrum Herodot Kültür Merkezi Fuar alanında yapılacak. 

 

 

 Başta Rusya olmak üzere, Dubai, Ukrayna, Kıbrıs ve Ortadoğu Ülkeleri'nden firmaların katılımcı olduğu fuar, Dünya’nın çeşitli ülkelerinden ziyaretçileri ağırlıyor. Milyon dolarlık yatırımcıları Bodrum'da bir araya getiren fuarda emlak, inşaat, inşaat projeleri ile inşaat sektörü tedarikçileri olmak üzere dört ana katılımcı kategorisi bulunuyor. Fuara Bölge birçok proje üreten ve dekoratif iş alanlarında iş yapan, sektöre yön veren firmalar katılacak.Gayrimenkul, İnşaat ve Yapı Dekorasyon firmalarının birbiriyle heyecan verici iş birlikleri kurmasına olanak tanıyacak, Gayrimenkul sektöründeki en iyi projelerin ve cazip fiyat seçeneklerinin de ön plana çıkacağı fuar, ziyaretçilerin yoğun ilgisini şimdiden çekmiş durumda!

 

 Türkiye ve Dünya’nın farklı bölgelerindeki üretici, satıcı, alıcı ve tedarikçilerin ürün ve hizmetini buluşturan 2. Uluslararası İnşaat, Gayrimenkul, Yapı ve Dekorasyon Fuar'ında emlak, inşaat projeleri, tedarikçi ürünlerinin yanı sıra, stant etkinlikleri ile de renkli görüntülere sahne oluyor. Fuar 18- 21 Mayıs 2023 tarihleri arasında gezilebilecek.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI