Bugun...



Uluslararası Corelli Bodrum Halikarnas Granfondo Bisiklet yarışı hafta sonu

Bodrum Belediyesi’nin destekleri ile bu yıl 2. Uluslararası Corelli Bodrum Halikarnas Granfondo bisiklet yarışları 14 Mayıs Cumartesi günü saat 15:00’te Bodrum Kalesi önünden halk sürüşü startı ile başlayacak.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-05-2022 20:18:28 Tarih: 09-05-2022 20:15

Uluslararası Corelli Bodrum Halikarnas Granfondo Bisiklet yarışı hafta sonu

Bodrum Belediyesi’nin destekleri, Muğla Karya Gençlik ve Spor Kulübü organizasyonunda 15 Mayıs 2022 tarihinde kısa ve uzun parkur şeklinde gerçekleşecek olan  organizasyonun lansman toplantısı düzenlendi. Bodrum Trafo Kafe’de gerçekleşen toplantıya  Corelli Bisiklet Genel Müdürü Uğur Kül, Yarış Direktörü Ali Sonay ve yarış organizatörü Türkiye Bisiklet Federasyonu Muğla Temsilci İlker Cömert ile basın mensupları katıldı.

 

ORMAN BAKANLIĞIDA YARIŞA DESTEK VERECEK

Tarım ve Orman Bakanlığı, yanan ormanlarımıza farkındalık yaratmak adına, “Can Olalım Ormana, Bisikletini de Al Gel Bodrum’a” sloganı ile 2. Uluslararası Corelli Bodrum Halikarnas Granfondo bisiklet yarışlarına destek verecek.

 

 

 

***Özellikle parkur seçimlerinde Bodrum’un kırsal bölgelerin de turizm alanlarının tanıtımı amaçlanırken, yarışlarda ormanlara da dikkat çekmesi hedefleniyor. 

 

 

***Yarışmada ayrıca Junior Granfonda düzenlenecek. 4-6 yaş grubu çocuklara bisiklete alıştırmak ve sevdirmek için Belediye meydanından Bodrum Kalesi’ne kadar çocuklar için parkur düzenlenecek. 2.Uluslararası Corelli Bodrum Halikarnas Granfondo bisiklet yarışında 15 ülkeden bisiklet yarışçısının katılacağı organizasyona katılım 12 Mayıs’a kadar devam edecek. 1000 yakın bisiklet tutkunlarının yarışlara katılacağı öngörülüyor.

 

 

***68 kilometrelik Kısa Parkur, 15 Mayıs 2022 tarihinde saat 09:00’da Bodrum Belediyesi önünden başlayacak.

 

 

***Bodrum Kalesinden start alacak bisiklet tutkunları Güvercinlik, Meşelik, Mumcular, Pınarlıbelen ve Çamlık rotası ile 895m+ tırmanışın ardından, Bodrum Antik Tiyatro önünde yarış sona erecek.

 

 

***108 kilometrelik Uzun Parkur, 15 Mayıs 2022 tarihinde saat 08:30’da Bodrum Belediyesi önünden başlayacak. Yine Bodrum kalesinden start alacak bisiklet tutkunları, Güvercinlik, Ağaçlıhöyük, Mumcular, Pınarlıbelen ve Çamlık rotası ile 1300 M. tırmanışın ardından Bodrum Antik Tiyatro önünde yarış sona erecek.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI