Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGenelUluslararası Arena AquaChallenge Yüzme Şampiyonaları bu hafta yapılacak

Uluslararası Arena AquaChallenge Yüzme Şampiyonaları bu hafta yapılacak

Muğla Valiliği’nin himayesinde, Türkiye Yüzme Federasyonu, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile  işbirliği ve koordinasyon içerisinde gerçekleştirilecek şampiyonanın onur konukları İtalya Büyükelçisi Giorgio Marrapodi ve Hollanda Büyükelçisi Joep Wijnands da şampiyonada birlikte kulaç atacak. 

 

Shell 10K Açık Su Yüzme Şampiyonası ile start verecek olan şampiyonanın ikinci günü   Skoda 3K ve 2K  Açık Su Yüzme Şampiyonaları, Jotun 4x400m Karma Bayrak yarışları ile devam edecek. Saat 20.00’de başlayacak ve Shell Türkiye sponsorluğunda organize edilecek olan Shell Gece Yüzme Etkinliği’nde , sporcuların ışıklı şamandralarla yüzecekleri 400 m’lik parkur izleyicilere büyük bir görsel şölen ve keyifli anlar yaşatacak.  Şampiyonanın son günü Martı Hotels 5K Açık Su Yüzme Şampiyonası, Setur Marinas Açık Su Yüzme Şampiyonası 1K, Aroma AquaKids, Quick Finans Kadınlar 4x400m Bayrak ve Quick Sigorta Erkekler 4x400m Bayrak yarışları  ile sona erecek.

 

 

Şampiyonaların centilmence ve üst düzey bir rekabet içerisinde geçeceğini belirten AquaChallenge Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demirel; “yılda üç kez düzenlenen Uluslararası Arena AquaChallenge Yüzme Şampiyonaları sporcularımızın tüm özverilerinin karşılığını alabilmeleri için özenle hazırlanıyor.Şampiyonalarımızı destekçilerimizle birlikte herkes için muhteşem bir deneyim haline getirmek, güvenli ve rekabetçi şampiyonalar hazırlamak için çaba gösteriyoruz. Sporcularımızın en iyi derecelerini yapmalarını,muhteşem lokasyonlardan  keyif almalarını ve  atacakları her kulaçta mutlu izler bırakmalarını diliyoruz” dedi. 

 

Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya ise “ülkemizin en nitelikli ve en geniş katılımlı organizasyonlarından biri olan Uluslararası Arena AquaChallenge Yüzme Şampiyonalarına Marmaris olarak bir kez daha ev sahipliği yapacak olmamız bizleri son derece mutlu etmektedir. Coşkuyla gerçekleştirilecek şampiyonaya katılacak sporcularımıza, hakem ve görevlilerimize başarılar diliyor, Marmaris halkını bu heyecanlı ve keyifli mücadeleleri izlemeye davet ediyoruz.” dedi.

  

 

 

 
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler HABERLER

Son Yapılan Yorumlar