Bugun...



Ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına lokma döküldü

Bodrum MHP İlçe Teşkilatı üyeleri 20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesi’ nde öğrencilere dönük saldırı sırasında yaşanan arbedede yaralanarak ölen Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına lokma döktürdü.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-02-2021 23:56:02 Tarih: 19-02-2021 23:41

Ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına lokma döküldü

MHP Bodrum İlçe Teşkilatı üyeleri İzmir'de Ege Üniversitesi öğrencilerine dönük satırlı ve sopalı saldırı sırasında yaralanarak hayatını kaybeden ülkücülerin reisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun yarınki ölüm yıldönümü için sokağa çıkma yasağı nedeni ile bugün Bodrum Belediye Meydanı’nda lokma döktürdü. Çakıroğlu için dualar yapıldı.

MHP İlçe Teşkilatı üyeleri ve ülkücüler Belediye Meydanı’na ellerinde Çakıroğlu’nun fotoğrafının bulunduğu ve üzerinde Selam Sana Ey Yılları Heba Olan Genç, yazılı pankart ile geldi.

 

 

 

 

FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU KİMDİR?

1 Ocak 1991 yılında Konya’nın Akşehir ilçesinde doğan Çakıroğlu, Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisiydi ve aynı fakültede formasyon dersleri alıyordu. Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusu olan Çakıroğlu, ülkücü gençler arasındaki tabiriyle reisti. Meydana gelen olaylarda  7 öğrenci yaralanırken, bacağından darbe alan Çakıroğlu,  kan kaybından hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Sosyoloji Bölümü 4. Sınıf Öğrencisi Nurullah Semo tutuklandı, 7 kişi adli kontrolle serbest bırakıldı. Semo'ya "kasten öldürmek" suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI