Bugun...



Ukraynalı manken elleri kelepçeli başına poşet geçirilmiş şekilde ölü bulundu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan 25 yaşındaki Ukraynalı mankenin evinde elleri kelepçeli kafasına poşet geçirilmiş vaziyette bulunduğu ortaya çıktı.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-01-2021 19:39:37 Tarih: 02-01-2021 21:21

Ukraynalı manken elleri kelepçeli başına poşet geçirilmiş şekilde ölü bulundu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve üç yıl önce ilçeyle geldiği öğrenilen 25 yaşındaki Ukrayna uyruklu Cyristina Novytska, Eskiçeşme Mahallesi’nde bulunan bir sitedeki evinde yalnız yaşıyordu. Önceki gün kızını telefonla arayan anne Helina Novytska kızına ulaşamayınca arkadaşlarını aradı. Arkadaşları ve komşularının evinde ulaşamaması üzerine polise haber verildi.

 

 

ELLERİ ARKADAN KELEPÇELENMİŞ BAŞINA POŞET GEÇİRİLMİŞ

 

 Polis ekipleri çilingir aracılığı ile eve girdiğinde genç mankeni sandalyeye oturmuş elleri arkadan kelepçelenmiş ve başına poşet geçirilmiş halde buldu. Polis ile birlikte gelen 112 acil servis ekipleri genç mankenin ölmüş olduğunu belirledi.

Polis güvenlik kameralarını izleyerek iki kişiyi göz altına aldı. Novytska’nın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken olayın cinayetmi intihar mı olduğu konusunda bilgi verilmedi.

 

ALP KIRŞAN ÖLÜMÜ TWİTTER’DAN DUYURDU

 

Öte yandan genç kadının ünlü sunucu Alp Kırşan’ın da komşusu olduğu öğrenildi. Kırşan, Novystka’nın cesedinin bulunduğu saatlerde Twitter hesabından bir paylaşım yaparak “Az önce karşı sitemizde Rus uyruklu bir kadının cesedine ulaşıldı, savcı bekleniyor” dedi. 

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI