Bugun...



Türkoğlu ailesinin acı günü. Emekli polis coronavirüse yenildi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan evli ve iki çocuk babası emekli polis 77 yaşındaki İsmail Tosun’un coronavirüsünden yaşamını yitirdiği belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 23-01-2021 21:16

Türkoğlu ailesinin acı günü. Emekli polis coronavirüse yenildi

Mustafa Türkoğlu ve ailesinin yakınlarından olan Tosun önceki günlerde aniden fenalaşarak Bodrum Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Tosun’un durumu ağırlaşınca yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam etti. Ancak Tosun tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Bodrum Belediyesi çalışanlarından Yurdagül Türkoğlu’nun babası ve Bodrumlu Mustafa Türkoğlu’ nun kayınpederi Tosun’un  covid 19 hastalığı nedeniyle bir hafta önce hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Mustafa Türkoğlu “Kayınbederim önce basit bir grip oldu, ancak kimse coronavirüs olduğuna konduramadı. Kendiside inanmak istemedi. Durumu ağırlaşınca hastaneye götürdüm. Bir hafta içerisinde ağırlaşıp yaşamını yitirdi. Çok şaşkın ve üzüntülüyüz. Aile büyüğümüz canım babamız İsmail Tosun'u kaybettik. Cenazesi yarın 24 ocak pazar günü saat 12. İslamhaneleri mezarlığına defnedilecektir. Cenazemizi pandemi kurallarını uygun olarak yapacağız. Allah taksiratını affetsin mekanı cennet olsun nurlarda yatsın” dedi.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI