Bugun...



Türkiye Yunan futbolcular için cennet oldu, bonservisini kapan geliyor

Türkiye Süper Futbol Ligi’nde oynayan Yunan futbolcu sayısı üç yılda 8’e ulaştı. Yunan medyasında yer alan habere göre Yunan profesyonel futbolcular Türkiye’de hayatlarının en mutlu ve en iyi dönemini yaşadıklarını söylediler.

facebook-paylas
Tarih: 23-03-2021 11:41

Türkiye Yunan futbolcular için cennet oldu, bonservisini kapan geliyor

Akhisarspor’da tarih yazan Theofanis Gekas ise yaptığı açıklamada “Futbolcu arkadaşlarımız Türkiye’de oynamaktan çok mutlu. En güzel yıllarımı orada geçirdim, şimdi amacım teknik direktörlük diplomamı alıp Türkiye’de bir takımı çalıştırmak” dedi. Akhisar’da bir dönem harikalar yaratan Gekas ise “Teknik direktör belgemi alıp hemen Türkiye liglerine çalıştırıcı olarak dönmek istiyorum” dedi.

 

Yunanistan’da yayın yapan spor haber siteleri www.fosonline.gr ve www.galanolefko.gr spor siteleri Türkiye Süper Ligi’nde top oynayan Yunan futbolcu sayısının sekize yükseldiğini ve futbolcuların Türkiye’de çok mutlu olduğunu yazdı.

Türkiye Süper Futbol Ligi’nde oynayan Yunan futbolcu sayısı üç yılda 8’e ulaştı. Yunan medyasında yer alan habere göre Yunan profesyonel futbolcular Türkiye’de hayatlarının en mutlu ve en iyi dönemini yaşadıklarını söylediler.

 

 

Anastassos Bakasetas (Trabzonspor)

 

YUNAN FUTBOLCULARIN İLK TERCİHİ TÜRKİYE OLDU

 

Haberde Yunanistan’da futbolcu transfer ve maaşlarının çok düşük olması nedeniyle Milli takım seviyesine gelen oyuncuların çareyi yurt dışına gitmekte bulduğu, Yunan oyuncularında ilk tercihlerinin başında Türkiye geldiği belirtildi.

 

YUNANİSTAN’DA KAZANDIKLARININ ÜÇ KATINI TÜRKİYE’DE ALIYORLAR

 

 Yunanistan’da aldıkları paranın neredeyse 3 katını alan futbolcuların sayısının hızla arttığını belirten haberde halen Türkiye Süper Ligi’nde 8futbolcunun top koşturduğu belirtildi.

Türkiye Süper Ligi’nde Dimitris Pelkas (Fenerbahçe), Anastassos Bakasetas (Trabzonspor), Georgios Tzavellas (Alanyaspor), Manolis Siopis (Alanyaspor), Dimitrios Kolovetsios (Kayserispor), Dimitris Chatzisaias (Rizespor), Stelios Kitsiou (Ankaragücü), Aleksandros Katranis (Hatayspor) oynadığı açıklandı

 

TÜRK İNSANININ YUNAN FUTBOLCULARA SAYGISI BÜYÜK

 

Yunanitan basınındaki habere göre, Türk insanının Yunan futbolculara karşı bir saygısının olduğu ileri sürüldü ve bu futbolcuların da Türkiye’de mutlu oldukları belirtildi.

Alanyaspor’un oyuncularından Georgios Tzavellas’ın yaptığı açıklamada “Genel olarak buradaki genel hava Yunan oyuncular için çok olumlu. Türkiye ligi bize çok  uygun ve bizi bağrına basıyor. Aramızda rekabet yok. Türkler Yunan oyunculara saygı gösteriyor, oyuncularımız Türkiye’de hiçbir sıkıntı yaşamıyor, urbada mutluyuz. Bu nedenle Alanyaspor’da en verimli sezonumu geçiriyorum, şu anda ligin üst sıralarındayız, bende takımımda çok mutluyuz” dedi.

 

TÜRKİYE’DE OYNAYAN YUNAN FUTBOLCU SAYISI HIZLA ARTACAKTIR

 

Türkiye’ye gelen ilk Yunan futbolculardan olan ve Akhisarspor’da harikalar yaratan ve Konyaspor, Sivasspor ve Samsunspor’da forma giyen  Theofanis Gekas "Türkiye liginde oynarken Yunan meslektaşlarıma bir kapı atım ve arkamdan geldiler. Bundan çok mutluyum. Türkiye Süper Liginde öne çıkmalarının ana nedeni burada huzurlu ve rahat bir ortam bulmaları ve başarılı olmalarıdır. Türkiye liglerinde oynayan Yunan oyuncuların sayısının hızla artacağını düşünüyorum ". Yunan oyuncuların Türkiye'de oynamaya devam edeceğini düşünüyorum. Oynadığım zamanlarda Akhisar taraftarları benim için bir şarkı bile yazmıştı, büyük onur ve gurur duymuştum” dedi.

 

 

Theofanis Gekas (Akhisarspor)

 

GEKAS TÜRKİYE’DE OYNADI TEKNİK DİREKTÖR OLARAK DÖNMEK İSTİYOR

 

Gekas açıklamasının sonunda ise "Türkiye'yi özlüyorum ve amacım teknik direktörlük belgemi alarak Türkiye liginde bir takımı çalıştırmak için geri dönmek, şu anda süper ligde bazı kulüplerle temas halindeyim, Türkiye’de bir takımı çalıştırmaktan çok mutlu olacağım” diye konuştu.

 

EROL BULUT İYİ BİR HOCA ZAMAN TANINMALI

 

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut’un genç ve iyi bir teknik direktör olduğunu belirten Gekas “Bulut’un Almanya ve Yunanistan'da tecrübesi var. Avrupalı bi zihniyete sahip. Kendisine zaman tanınır ve sabır edilirse Fenerbahçe’yi çok iyi yere taşıyacaktır, buna inanıyorum” dedi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI