Bugun...



Türkiye Rally Şampiyonası’nın Bodrum etapları belli oldu

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından Bodrum’da düzenlenen Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın etapları açıklandı.

facebook-paylas
Tarih: 12-04-2022 20:29

Türkiye Rally Şampiyonası’nın Bodrum etapları belli oldu

Şampiyona 15-17 Nisan tarihlerinde Bodrum Rallisi ile start alacak yarışmaların etaplarıda belirlendi. Karya Otomobil Spor Kulübü tarafından geçtiğimiz sezon şampiyonaya aday olarak düzenlenen ralli, bu sezon şampiyona açılış yarışı olarak ulusal statüde gerçekleştirilecek. 15 Nisan Cuma akşamı Bodrum Meydanı’nda gerçekleştirilecek start seremonisi ile başlayacak yarışmada  Türkiye’nin en hızlı pilotları, 16-17 Nisan tarihlerinde 6 farklı özel etabı ikişer kez geçerek yarışacak. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonundan (TOSFED) yapılan açıklamaya göre organizasyon, 15 Nisan Cuma saat 20.30'da Bodrum Meydanı'nda gerçekleştirilecek start seremonisiyle başlayacak.

Pilotlar, 16 Nisan Cumartesi günü Termera (Yeniköy), Sibda (Pınarlıbelen) ve Telmessos (Güvercinlik), 17 Nisan Pazar günü ise Madanasa (Cennet Koyu), Pedasa (Üst Konacık) ve Thiangela (Çamarası) olmak üzere 6 farklı özel etabı ikişer kez geçecek.

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI