Bugun...



Türk ve Yunan iş insanları anlaştı. Paros’un dünyaca ünlü restoranı Barbarossa Bodrum’ da açılıyor

Ege’nin ortasındaki Paros Adası’nda dünya jet sosyetesi ve Holywood yıldızlarının mekanı haline gelen dünyaca ünlü Barbarossa Restoran’ın Bodrum’da ultra lüks bir turistik tesiste Türk turizmine hizmet vereceği açıklandı. Günde 60 bin Euro ciro yapan restoranın Bodrum’a ciddi bir hareketlilik getirmesi için Yunanlı ve Türk iş insanlarının anlaşmaya vardığı açıklandı.

facebook-paylas
Tarih: 07-04-2021 19:09

Türk ve Yunan iş insanları anlaştı. Paros’un dünyaca ünlü restoranı Barbarossa Bodrum’ da açılıyor

Yunanistan’ın önde gelen yayın organlarından www.protothema.gr haber sitesi bugün okuyucularına duyurduğu haberde Ege’nin ortasında ki turistik Paros Adası’nda bulunan ve dünya jet sosyetesi ile Holywood yıldızlarının uğrak mekanı haline gelen Barbarossa isimli balık restoranın bir şubesini Muğla’nın Bodrum ilçesinde açacağını duyurdu.

 

ACUN ILICALI ARACI OLDU

 

Bodrum’un Gümbet Mahallesi’nde Türk iş insanı Volkan Büyükhanlı tarafından geçen yıl inşa edilen  150  milyon dolar değerindeki ultra lüks bir tatil köyünde (Caresse Resort & SPA) açılması planlanan ve günlük cirosu 60 bin Euro’lara kadar çıkan Barbarossa  Restoran’ın bu yaz aylarında hizmete girmesi için Televizyon yapımcısı ve yöneticisi Acun Ilıcalı’nın Volkan Büyükhanlı ile Eugenios Chamilothoris’i bir araya getirerek tanıştırdığı ve Bodrum’a açılması planlanan ünlü restoran için çalışmaların başladığı belirtildi.

 

 

ÖZEL JET İLE BODRUM’A GELDİ

 

Anlaşmanın ardından Ilıcalı ve Büyükhanlı ile birlikte özel bir jet ile Atina’dan Bodrum’a gelen Eugenios Chamilothoris’in restoranın açılacağı tesis ve ilçede incelemelerde bulunduğu belirtildi.

Paros Adası’ndaki Barbarossa Restoran’ın devamlı müşterileri arasında ünlü film yıldızı Edward Norton, Monica Belluci, Arap prensleri ve kralları, Rusya’nın önde gelen milyarderleri arasında yer alan Viktor Rasnikov, Galatasaray Kulübü eski başkanı Ünal Aysal’ın bulunduğu belirtildi.

Yunan iş insanı Eugenios Chamilothoris’in bu yıl içerisinde Barbarossa Balık Restoranı’nı İstanbul’da açmak için girişimlerde bulunduğu belirtildi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI