Bugun...



Turizmci Ahmet Bayer FETÖ'ye yardım davasından beraat etti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 2010 yılında mankenler kraliçesi Aslı Baş’ın bahçe terasından düşerek ölmesinin ardından açılan davadan beraat eden turizmci Ahmet Bayer aynı dava ile ilgili açılan FETÖ terör örgütüne yardım iddiası ile açılan davadan da beraat etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-01-2021 13:32:55 Tarih: 26-12-2020 11:06

Turizmci Ahmet Bayer FETÖ'ye yardım davasından beraat etti

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi’nde turizmci Ahmet Bayer ile birlikte yaşadığı villanın bahçesindeki terastan 2010 yılının Temmuz ayında düşerek yaşamını yitiren manken Aslı Baş’ın ölümü ile ilgili dava sırasında açılan FETÖ’ye yardım etti iddiası ile ilgili son duruşma dun Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

 

ASLI BAŞ DAVASINDAN BERAAT ETMİŞTİ

 

Turizmci Ahmet Bayer Aslı Baş'ın ölümüyle ilgili Muğla 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’ nde 10 yıl devam eden davadan beraat etmişti.

Dava sürecinde Ahmet Bayer'in o dönem FETÖ'nün Bodrum sözde imamı olan Zeki Yağmur'u aradığı ve yardım talep ettiği yönündeki iddialar sonrası Ahmet Bayer hakkında üye olmamakla birlikte 'Terör örgütü FETÖ'ye yardım' iddiası ile dava açılmıştı.

 

 

BAYER’İN FETÖ’YE YARDIMI ASLA SÖZ KONUSU OLMADI

 

Muğla 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya sanık olarak yargılanan Ahmet Bayer pandemi tedbirleri kapsamında katılmadı. Duruşmaya Ahmet Bayer'in avukatı Emrah Güner katıldı.

Karar duruşması sonrası açıklama yapan Av Emrah Güner, "Mahkeme müvekkilimizin beraatine hükmetti. Daha önce de Muğla 1'inci Ağır Ceza Mahkemesinde devam eden davası vardı. Bu dava da tüm sanıkların beraati ile sonuçlanmıştı. Bu karar istinaf mahkemesinde Muğla 1'inci Ağır Ceza Mahkemesinin kararı onandı. Müvekkilimin FETÖ'ye para vermesi söz konusu olmadı. Bu maddi deliler ile ispatlandı. Kaldı ki, benim müvekkilimin bunlara para vermesi için bir sebep yok ortada. Benim müvekkilimin çocuklarını tutuklatan savcı FETÖ'den yargılanmış birisi" dedi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI