Bugun...



Turizm yolu değil dingonun yolu, karışan eden yok, Torba kaderine terk edildi

Torba’yı kaderine terk ettiler diye isyan eden vatandaşlar yolun ortasına dökülen kum, beton ve kompresör ile sokağın kapatılmasına tepki gösterdi. İnşaat şirketi çalışanlarının “Gidin istediğiniz yere şikayet edin” demesi üzerine yolu kullanamayan vatandaşlarla işçiler arasında sert tartışma çıktı.

facebook-paylas
Güncelleme: 20-03-2021 13:51:28 Tarih: 20-03-2021 13:23

Turizm yolu değil dingonun yolu, karışan eden yok, Torba kaderine terk edildi

Bodrum’un Torba Mahallesi Hayal Sokak’ta Yunus Büyükkuşçuoğlu tarafından yaptırılan sağlık ocağı inşaatında çalışan işçilerin üç gündür yolun ortasına kum ve çimento torbalarını döküp kompresör koyarak yolu araç trafiğine kapatmaları vatandaşın tepkisine neden oldu. Araçları ile evlerine giremeyen girenlerin de çıkamadığı yolda kaos ve tartışmalar yaşandı. İşçilerin “İstediğimiz yere kumuda betonuda dökeriz sokağın ortasına da dökeriz” demeleri üzerine gerginlik çıktı. Bodrum Zabıta’nın telefonlarına cevap alamayan vatandaşlar çareyi 112 acil servisi ve polise aktarmakta buldu.

 

 

İNŞAAT YAPILIYORSA BU KABUSU YAŞAMAK ZORUNDAMIYIZ, BU KADARMI KADERİMİZE TERK EDİLDİK

 

Vatandaşlar “Burası turizm mahallesiydi yapılan düzensiz çalışmalar ve inşaatlarda kişilerin gelişigüzel keyfice yolları kapatmaları mahalleyi yaşanmaz hale getirdi. Defalarca belediyeye söyledik , zabıtaya söyledik. Kamu yolunun ortasına kum çimento döküp yol kapatılırmı dedik, denetim olmayınca, belediye ilgilenmeyince vatandaşlar la işçiler birbirine girmeye başladı. Daha öncede bu nedenle tartışma ve kavgalar yaşanmıştı, polisin olaya müdahale etmesi lazım çünkü zabıta ve belediyeden zaten umudu kestik, ayrıca çok merak ediyoruz bu insanlar yolun ortasına her türlü inşaat malzemesini dökerek , gidin istediğiniz yere şikayet edin deme cesaretini kimden nasıl alıyorlar, polise şikayetçi olduk” diye konuştular.

 

SANIRSINIZ NASA'DA İNCELEME YAPIYORLAR

 

Vatandaşlardan Erdal Ayrıç "Bakın yapılan kanalizasyona birşey demiyoruz elbette alt yapı yapılacak, ancak bu alt yapı yapılırken vatanda çektiği sıkıntıya razı. Ancak bazı özel inşaatlardaki işçiler vatandaşın hayatını kabusa çeviriyor, çünkü denetim yok, uyaran yok. Geçen gün meclis üyeleri , CHP'li Süleyman Girgin , bazı belediye görevlileri Torba'da incelemelerde. Sanırsınız NASA' da inceleme araştırma yapıyorlar. Kardeşim Bodrum'un hemen her tarafı böyle vatandaş isyanda tepkili ama kimsenin gıkı çıkmıyor, birde iş yapıyormuş gibi yapmaları insanın ağrına gidiyor, geldin dolaştın ne oldu, sahilini sokağını kapatmışlar, kabadayılık yapıyorlar, sesin çıkmıyor, göz boyama ile bir kenti yönetebileceklerini sanıyorlar" dedi.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI