Bugun...



TOSUN “HEDEFİMİZ BODRUM BELEDİYESİ”

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Konacık mahallesinde düzenlenen mitingde konuştu.

facebook-paylas
Tarih: 22-03-2019 11:04

TOSUN “HEDEFİMİZ BODRUM BELEDİYESİ”

TOSUN “HEDEFİMİZ BODRUM BELEDİYESİ”

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Konacık  mahallesinde düzenlenen mitingde konuştu.

“Başkanım sen yürü biz seninle koşmaya hazırız”, “Gözün aydın Bodrum, geliyor Tosun başkan”, “Birlikte başaracağız”, “Çalışkan dürüst başkan geliyor”, “Bodrum için el ele”, “Laik başkan”, “İz bırakmaya geliyoruz” yazılı pankart ve dövizlerle Mehmet Tosun’a destek veren vatandaşlar, Tosun’un konuşması boyunca da alkış yağmuruna tuttu.

Katılımcıların arasındaki “İz bırakmaya geliyoruz” yazılı pankartı okuyan Mehmet Tosun, “Bu pankart çok hoşuma gitti. Beş yıl önce iz bıraktığımız, birlikte başardığımız, birlikte yol yürüdüğümüz modern, çağdaş belediyecilik hizmetleriyle tanıştırdığımız Konacık’ımızın güzel insanlarıyla şimdi Bodrum Yarımadamızda iz bırakmaya gidiyoruz” dedi.

Büyükşehir yasasıyla birlikte Bodrum’daki sorunların arttığını dile getiren Mehmet Tosun, kendi dönemlerinde yaptıkları belediyecilik hizmetlerinin aradan geçen 5 yılda hala Konacık Mahallesi halkını mutlu etmeye devam ettiğini belirterek, “Bodrum’a yakışan barış ve huzur içerisinde bir kampanya yürütüyoruz. Kimseyi karalamadan daha iyisini yapmak için yola çıktık. Kimseyi eleştirmeden hedefe doğru yürüyoruz. Hedefimiz neresi? Bodrum Belediyesi” dedi.

Mehmet Tosun daha sonra İYİ Parti Bodrum Belediye Meclis Üyesi Adaylarını tek tek tanıtarak sahneye çağırdı. Miting, Risinng Star Türkiye ile ünlenen Ozancan Demir ve ardından Karadenizli yerel sanatçı Erdal Yılmaz’ın canlı performanslarıyla devam etti.

Miting öncesi ve sonrasında ise Bodrum’un yerel sanatçılarından Mustafa Ergene meydanı dolduran binlerce vatandaşı coşturdu.

Mehmet Tosun bir sonraki mitinginde, 23 Mart Cumartesi günü saat 20.00’de Bitez Eski Pazaryerinde Bitez halkıyla buluşacak.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI