Bugun...



Torba’ya MÜJDE, yarım kalan sanayi sitesinde çalışmalara başlandı

Bodrum’un Torba Mahallesi’nde üç yıl önce hafriyat ile yapımına başlanan şikayetler üzerine durdurulan Torba Küçük Sanayi Sitesi’nde hafriyat çalışmalarına yeniden başlandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 02-03-2021 22:48:59 Tarih: 02-03-2021 22:22

Torba’ya MÜJDE, yarım kalan sanayi sitesinde çalışmalara başlandı

Bodrum’un Torba Mahallesi kavşağındaki yeni yapılan Otogar’ın hemen yanı başındaki araziye üç yıl önce hafriyat çalışmalarına başlanan ardından durdurulan Bodrum  Sanayi Sitesi çalışmalarına bir haftadır yeniden başlandığı görüldü. İş makinaları ve kamyonların çalışmalar yaptığı bölgede AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen inceleme yapıp, açıklama yaptı.

 

 

HER TÜRLÜ ENGELLEMELERE RAĞMEN SANAYİ SİTESİ YAPILACAK

 

Gökmen “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız’ca “sanayi sitesi” yeri olarak belirlenen Torba’da bulunan Bodrum Sanayi Sitesi arazisinde incelemelerde bulunduk. Her türlü engellemelere rağmen bu alanın Bodrum’un yeni sanayi sitesi olacağının teminatı bizzat hükümetimizdir. Esnafımıza, gelen tehdit ve vazgeçirme girişimlerine kulak asmamalarını, gönül rahatlığıyla inşaatlarına başlamasını, önlerinde hiçbir engelin olmayacağını, gelecekte de olamayacağını belirtmek isteriz. Bodrum merkezde bulunan sanayi sitesinin altında olduğu belirtilen hipodromun turizme kazandırılması için de Kültür ve Turizm Bakanlığımız çalışmalara başladı. En yakın zamanda hem yeni sanayi sitesinin hem de hipodromun Bodrum’un hizmetine girmesini dileriz” diye konuştu.

 

 

BÖLGEDE DOĞAYA ZARAR VERİLMİYOR

 

Sanayi Sitesi Kooferatifi’nde yatırımı olan bir esnaf ise “En az iki yıl kaybımız var. Sanayi sitesi için aidatlarımızı ücretlerimizi ödedik. Şimde yeniden çalışmalara başlanmış olması bizleri çok mutlu etti. Yeni yapılan otogaraj ile birlikte yeni sanayi sitesi bittiğinde önemli iki sorun ortadan kalkmış olacak. Bazılarının iddia edildiği gibi bölgede doğaya zarar verilmiyor” diye konuştu.




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI