Bugun...



Torba kavşağında zincirleme feci kaza 5 araç birbirine girdi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Kavşağı’nda bir sürücünün köpeğe çarpmamak için fren yapması ile 5 araç birbirine girdi, kazada üç kişi yaralandı. Bodrum- Milas karayolu bir süre trafiğe kapandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 05-03-2021 21:03:19 Tarih: 05-03-2021 20:26

Torba kavşağında zincirleme feci kaza 5 araç birbirine girdi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Kavşağı yakınlarında meydana gelen kazada Bodrum’dan Milas istikametine gitmekte olan Nimet Saylak Kaya’nın kullandığı 48 BZ 948 plakalı araç köpeğe çarpmamak için aniden durunca ardındaki 4 araç birbirine girdi. Saat 19.00 sıralarında meydana gelen kazada 48 ABB727,  48 LS 892,  34 VF 1034,34 RJ 8303 plakalı minibüs ve otomobillerde maddi hasar meydana geldi,  üç kişi yaralandı. Kaza sonrası Bodrum Milas karayolu bir süre trafiğe kapandı. Bazı araçlarda ağır maddi hasar meydana geldi. Kazada yaralanan K.M, Y.S ve R.M. nin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

 

 

KÖPEĞE ÇARPMAMAK İÇİN FRENE BASTIM

 

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak'ın yeğeni olduğunu belirten Nimet Saylak Kaya olay yerinde yaptığı açıklamada “Torba Kavşağı’nı geçtikten 100 metre sonra aniden caddeye köpek fırladı, köpeğe çarpmamak için fren yapınca arkadakilerde bana ve birbirlerine vurdular, Allah’tan ağır yaralanan kimse yok” diye konuştu. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Melis Anter




Etiketler : köpek kaza torba

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI