Bugun...



Torba- Gölköy yolunda feci kaza can pazarı yaşandı, üç yaralı

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki turistik karayolunda meydana gelen kazada üç otomobil çarpıştı, üç kişi yaralandı. Yaralanarak otomobilde sıkışan iki kişiyi itfaiye ekipleri güçlükle çıkarabildi. Kazada can pazarı yaşandı.

facebook-paylas
Tarih: 28-09-2022 16:42

Torba- Gölköy yolunda  feci kaza can pazarı yaşandı, üç yaralı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi ile turistik Gölköy yolundaki Rıza Anter Caddesi’nde bugün akşam saatlerinde meydana gelen kazada Gölköy istikametinden gelen 58 yaşındaki Nuray Özkoç’un kullandığı 09 N 1518 plakalı kamyonet Bodrum istikametinden gelerek Gölköy’e gitmekte olan Emel Kale yönetimindeki  70 ABG 684 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışarak yolun ortasında dönen kamyonet aynı istikamette gelmekte olan  Mustafa Kozoğlu’nun kullandığı 48 CAH 01 plakalı cip ile çarpıştı.

 

KAZADAN SONRA ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ CAN PAZARI YAŞANDI

Kazanın ardından Bodrum- Gölköy yolu tamamen trafiğe kapanırken kamyonet sürücü Özkoç’a kaza anında yanında bulunan oğlu Mehmet Özkoç tarafından yapıldı. Otomobilde bulunan Emel Kale ile Mevlut Doğan çarpışmanın etkisi ile direksiyon mahallinde ve ön koltukta sıkıştı. Vatandaşların koşturarak yardım etmeye çalıştığı yaralılar otomobilden çıkarılamadı.

Olay yerine gelen polis ekipleri yolu ulaşıma kapatarak önlem aldı. Otomobilde bulunan Kale ve Doğan Muğla Büyükşehir İtfaiyesi ekiplerinin kapıları kesmesi sonucu güçlükle çıkarılabildi. Yaralı olarak kurtarılan Emel Kale (36), Mevlüt Doğan (45) ve Nuray Özkoç olay yerine gelen ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

OTOMOBİL BİRDEN KAYMAYA BAŞLADI KAMYONET İLE KAFA KAFAYA ÇARPIŞTIK

Kazada cip sürücüsü Mustafa Kozoğlu kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Otomobilde bulunan Mevlut Doğan polise verdiği ifadede “Bulunduğumuz araba birden kaymaya başladı, ne olduğunu anlayamadık, karşıdan gelen kamyonete çarpıştık sonrasını hatırlamıyorum” dedi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, kaza nedeniyle turistik karayolu yaklaşık bir saat trafik akışına kapalı kaldı.

 

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI