Bugun...



Torba'da TIR’I sağından geçmeye çalışan motorlu gençler ölümden döndü

Bodrum'un Torba mahallesinde meydana gelen kazada akaryakıt TIR’ının sağından geçmeye çalıştığı iddia edilen motosikletli gençler TIR ile çarpıştı. Devrilen motosiklette TIR’ın altında kalmaktan son anda kurtarılan ve yaralanan gençler hastaneye kaldırıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-08-2021 17:59:08 Tarih: 25-08-2021 16:36

Torba'da TIR’I sağından geçmeye çalışan motorlu gençler ölümden döndü

Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi’ndeki Rıza Anter Caddesi’nde bugün öğle saatlerinde meydana gelen kazada Ali Emir Koyun yönetimindeki 48 ABV 970 plakalı motosiklet iddiaya göre akaryakıt istasyonuna girmeye çalışan ve Ali Çaylak yönetimindeki 45 AP 287 plakalı akaryakıt TIR’ının sağından geçmeye çalıştı. Kaza saat 15.30 sıralarında meydana geldi.  TIR’ın direksiyonuna akaryakıt istasyonuna çevirmesi ile birlikte motosiklet ile çarpışmasıyla motosikletteki Koyun ve arkasında oturan arkadaşı Enes Egehan Afşin  devrilerek yerde sürüklendi.

Akaryakıt istasyonunun girişinde meydana gelen kazada Koyun ve Afşin’e önce kamyon şoförü ve vatandaşlar ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Koşun ve Afşin ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinde polise ifade veren TIR şoförü Ali Çaylak “Ben sağ sinyali verip akaryakıt istasyonuna girmeye başladığımda sağımdan gelen motosikletin TIR’ın önüne çarpıp devrildiğini gördüm, hemen durdum. En büyük korkup TIR’ın altında kalmalarıydı. Sanıyorum sinyalimi görmedikleri gibi beni sağlamaya çalıştılar” diye konutu.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI