Bugun...



Torba’da ticari taksi ile yolcu otobüsü çarpıştı

Bodrum’un Torba Mahallesi’nde meydana gelen kazada ticari taksi ile otobüs çarpıştı, yolculardan yaralanan olmadı, taksi kullanılamaz hale geldi.

facebook-paylas
Tarih: 01-10-2022 17:33

Torba’da ticari taksi ile yolcu otobüsü  çarpıştı

Bodrum’un Torba  Mahallesi Emin Anter Bulvarı’ndan kavşaktan 300 metre ileride Hatay’a gitmekte olan Cengiz Erdoğan yönetimindeki 31 AEV 602 plakalı yolcu otobüsüne aynı istikamette arkasından seyir halinde olan Altan Avcılar’ın kullandığı 48 T 5663 plakalı ticari taksi otobüsün sol arka tarafından vurdu.

 

Otobüse çarpmanın etkisi ile savrulan ve refüje çarpan taksi kullanılamaz hale gelirken içerisinde yaklaşık 30 yolcusu bulunan otobüs ise 60 metre ileride durabildi. Trafik polislerinin müdahale ettiği olayda otobüs ve ticari taksi sürücüsü zaman zaman kazanın geliş nedeniyle tartıştı.

 

Otobüs şoförü  Cengiz Erdoğan polise verdiği ifadede “Ben yolumda gidiyordum, arkadan birden şiddetli bir ses geldi, lastik patladı sandım, otobüs sarsıldı, aynadan baktığımda taksiyi gördüm, gelip bana arkamdan vurdu” diye konuştu. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlatırken iki taraf maddi hasarlı kaza nedeniyle tutanak tuttu.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI