Bugun...



Torba'da su tankeri ile çarpışan otomobildeki Ayaz bebek ölümden döndü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün meydana gelen kazada su tankeri ile çarpışan otomobil hurda haline geldi. Otomobilde bulunan ve tatilden dönen aile ölümden döndü, 3 aylık Ayaz bebeğin kazada burnu bile kanamadı.

facebook-paylas
Tarih: 29-09-2022 15:19

Torba'da su tankeri ile çarpışan otomobildeki Ayaz bebek ölümden döndü

Torba Mahallesi Emin Anter Bulvarı’nda bugün öğle saatlerinde meydana gelen kazada tatilden dönen Birkan Birik’in (35) kullandığı  48 AGC 54 plakalı otomobil  ile aynı istikamette giden Gökhan Kaya’nın kullandığı 48 AJB 947 plakalı su tankeri, yol kenarına park eden bir kamyonet nedeniyle, yolun aniden daralması nedeniyle çarpıştı.

 

HURDA HALİNE GELEN OTOMOBİLDEN BURUNLARI KANAMADAN ÇIKTILAR

Çarpışmanın etkisi ile hurda haline gelen otomobilde bulunan Birkan Birik eşi, annesi ve üç aylık oğlu Ayaz Birik sağ salim çıktı Kazayı ufak sıyrıklarla atlatan aile olayın şokunu uzun süre atlatamazken 3 aylık Ayaz Birik bebekte tek bir sıyrık bile olmaması dikkat çekti. Birkan Birik olay yerinde SÖZCÜ’ye yaptığı açıklamada “Ben sol şeritten geliyordum, tatilden dönüyorduk, sol şeritte giderken su tankeri birden yolu daralttı ve beni sıkıştırdı, çarpıştık, çok büyük korku ve heyecan yaşadık, araç kullanılamaz hale geldi, önemli olan üç aylık bebeğimize bir şey olmamış olması” dedi.

 

 

KAZAYA PARK EDEN KAMYONET NEDEN OLDU İDDİASI

Su tankeri sürücüsü Gökhan Kaya “Ben önde gidiyordum, yolun kenarına perk etmiş ve benim şeridimde olan kamyoneti solamaya başladığım sırada arkamdan gelen otomobil benimli orta refüj arasında sıkıştı, ben 100 metre ileride durabildim. O kamyonet orada durunca yolu daralttı, benden sağ şeritten sola geçmek zorunda kaldım” diye konuştu.

Kamyonet şoförü Hüseyin Koçdemir ise “Ben kamyonetin kasasında taşıdım pissu boruları kaymaya başlamıştı, bu nedenle onları düzeltmek ve bağlamak için yolun iyice sağına park ettim, boruları düzeltiyordum kaza meydana geldi” dedi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, Bodrum-Milas karayolunda trafik tek şerit üzerinde güçlükle sağlanabildi.

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI