Bugun...



Torba’da su hattını patlata patlata alt yapıyı yapıyorlar

Bodrum’un Torba Mahallesi’nde devam eden alt yapı çalışmalarında altıncı kez kazılan Atatürk Caddesi’nde iş makinasının patlattığı su boruları nedeniyle mahallenin bir bölümü susuz yollar çamur içinde kaldı.

facebook-paylas
Tarih: 13-11-2022 13:38

Torba’da su hattını patlata patlata alt yapıyı yapıyorlar

Bodrum’un Torba Mahallesi ile Kızılağaç Mahallesi arasında devam eden alt yapı çalışmalarının düzensizliği sık sık patlatılan su boruları ve çukurlara düşen otomobiller vatandaşı hayatından bezdirdi. En az altıncı kez kazılan Torba Mahallesi Atatürk Caddesi’nde iş makinasının evlere giden su borularını  patlatması nedeniyle otomobiller, cadde su ve çamur altında kaldı, vatandaş tepki gösterdi.

Çamur içerisinde evlerine dahi girmekte güçlük çektiğini belirten Ömer Döşemeci “Ya insanlar 1 yılda alt yapı çalışması bitecek diye söz verdiler. İki yılı geçti. Böyle giderse bu caddeyi altı değil on kez daha kazarlar. Altyapı çalışmalarına karşı değiliz elbette yapılacak ama, bir düzen disiplin bir kontrol olur. Bu açılan ve önlem alınmayan çukurlara bir çocuk bir araç düşerse felaket yaşanabilir. Ne denetim ne düzen var. Ayrıca patlayan borular nedeniyle iki günde bir suyumuz kesiliyor. Yetti artık. İşin ilginci herkes mağdur bir kişi itiraz etmiyor” dedi.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI