Bugun...



Torba’da gece yarısı suların içinde uyandılar, yine patladı

Torba Mahallesi'nde gece yarısı patlayan su isale hattı 20’ye yakın evi sular altında bıraktı. Geceyarısı evlerine giren sularla uyanan vatandaşlar şok içinde kaldı. Güven Sitesi sorumlusu Mithat Karakaş “Êvlerin içine büyük bir hızla su girmeye başladı, şok içinde kaldık. Havada yağmur yok nereden geliyor diye sokaklara fırladık, su hattının patladığını gördük” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-05-2021 15:07:08 Tarih: 04-05-2021 15:05

Torba’da gece yarısı suların içinde uyandılar, yine patladı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi’nde ki İnönü Caddesi’nde dün gece yarısı aniden patlayan DSİ’ne ait su isale hattı onlarca evi sular altında bıraktı, cadde ve sokaklar kullanılamaz hale geldi.

 

YAĞMURSUZ HAVADA SEL SULARI İÇİNDE UYANDIK

 

Yağmursuz havada sel sularına yakalandığını belirten Munise Özer Çobanlı “Havada yağmur yok birden cadde ve sokaklardan gelen sular evlere dolmaya başladık, yataklarımızdan fırladık, komşuları uyardık. Torba’da bu su hattı en az 20 kere patladı. Bazı insanlar ölümden döndü. Geceyarısı bizde korku içinde evlerimizden dışarı çıktık, yollar tamamen su içindeydi, DSİ’nin yaptığı su hattı sık sık patlarken, düzgün yapılmayan alt yapı nedeniyle suyun akışıda olmayınca evler su içinde kaldı” diye konuştu.

 

 

SULAR KESİLMESEYDİ FELAKETİN BOYUTU BÜYÜK OLURDU

 

Güven Tatil Sitesi’nde  20’ye yakın eve su girdiğini bazı araçlarında sular içerisinde kaldığını belirten site sorumlusu Mithat Karakaş “Êvlerin içine büyük bir hızla su girmeye başladı, şok içinde kaldık. Havada yağmur yok nereden geliyor diye sokaklara fırladık, su hattının patladığını gördük, suyun ata hattan 4-5 yerden birden patladığını gördük, yaklaşık bir saat boyunca aktı. Bu su isale hattının ne zaman nerede patlayacağı belli olmuyor, yolda yürürken bile artık tedirginlik yaşıyoruz” diye konuştu.

Olayın ardından bölgeye gelen MUSKİ ekiplerinin su hattındaki akışı keserek daha çok evin sular altında kalmasını önlediği görüldü. Su isale hattı ile ilgili bakım ve onarım çalışması başladı.

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI