Bugun...



Torba'da gece balık avlarken kayalıklardan düşen kişiyi balıkçılar kurtardı

Bodrum'un Torba Mahallesi'nde gece yarısı yağmurlu havada balık avlarken kayalıklardan düşen evli ve iki çocuk babası emekli işçiyi balıkçılar kurtardı. Ayağı kırılan ve hareket edemeyen kişi ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

facebook-paylas
Güncelleme: 06-12-2021 22:03:04 Tarih: 06-12-2021 21:57

Torba'da gece balık avlarken kayalıklardan düşen kişiyi balıkçılar kurtardı

 Milas ilçesinde yaşayan evli ve iki çocuk babası işçi emeklisi 54 yaşındaki Mehmet P. Bodrum’un torba Mahallesi Demir Koyu’ndaki kayalıklardan balık avlarken denize düştü. Ayağı kırılan ve bağırarak yardım isteyen Mehmet P. nin yardımına iskelede demirleyen balıkçılar koştu. Mehmet P. yi denizden çıkaran balıkçılar hareket edemediğini görünce polis ve sağlık ekiplerinden yardım istedi.

 

 

Sağanak yağış altında üzerine battaniye örtülerek bekletilen Porna olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kayalık bölgeden sedyeye konularak ambulansa taşındı.

 Porna öğle saatlerinde geldiği bölgede balık avladığı yağmur yağmaya başladığı için birazda alkol aldığını belirterek “Yağmur hızlanmıştı, oltaları toplamak istedim, o anda ayağı kaydı dengemi kaybederek denize doğru yuvarlandım, acı içinde hareket edemediği gördüm, kaburgalarımda da kırık olabilir, sonra bağırarak yardım istedim” dedi. Porna’nın sağ ayak bileğinin kırık olduğu tespit edildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI