Bugun...



Torba'da caddeden sitenin içine işedi ortalık karıştı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde cadde den villaların bahçesine yaklaşarak işeyen bir kişiye site sakinlerinin tepkisi sert oldu. Kadın ve çocukların sitenin bahçesinde olduğu anda tuvaletini yapan kişi şikayet üzerine polis tarafından göz altına alındı.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-01-2021 21:50:51 Tarih: 04-01-2021 18:44

Torba'da  caddeden sitenin içine işedi ortalık karıştı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi İnönü Caddesi’nde yürürken villaların bulunduğu bir sitenin bahçesine  tuvaletini yapmaya başlayan kişi vatandaşları şoke etti.

 

ÇOCUK VE KADINLAR SİTE BAHÇESİNDEYKEN UYARILARILARA ALDIRMADI 

 

İnönü Caddesi'nde yürürken   6 villanın bulunduğu bahçeye tuvaletini yapmaya başlayan ve bir inşaatın mutfağında çalıştığı belirtilen 34 yaşındaki M.Y.’ye vatandaşlar sert tepki gösterdi. Olayın ardından önce bahçe duvarına oturan bir süre sonra ise çalıştığı şantiyeye giden işçi site yöneticileri ve vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekibi tarafından gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

 

 

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

 

Site yöneticilerinden Alpaslan Atakan “Ailelerimiz çoluk çocuk sitenin bahçesinde oynuyordu, bu kişi bir baktık sitenin duvarından içeri işiyor, bağırdık, uyardık dinletemedik, tepki gösterdik, ardından fotoğraf ve videolarını çektik, polise verdik.  Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi olduk. Güpegündüz caddenin ortasından gelip sitenin bahçesinden aşağı işemek nasıl bir aymazlık utanmazlıktır, anlayamadık” diye konuştu.

 

Yolda yürürken bahçe duvarından aşağı işediğini gördüğü kişiyi gören emekli öğretmen Veli Kandemir ise “Önce gözlerime inanamadım. Eşimi gönderdim şahsı uyardım, dinlemedi. Torba Mahallesi’nde şantiye ve inşaat son dönemde oldukça arttı, ancak denetimsizlik var. Polise ihbarımızı yaptık hemen gelip müdahale etti kişiyi gözaltına aldı. Polislere teşekkür ediyoruz” dedi.

 




Editör: Melis Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI