Bugun...



Torba’da cadde ortasında kadını dövdü, özür diledi, tekrar dövdü

Bodrum’un Torba Mahallesi’ndeki Atatürk Caddesi’nde bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda kız arkadaşını herkesin önünde döven genç, ardından önce özür diledi, sonra tekrar genç kadını dövdü.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-11-2021 21:33:10 Tarih: 03-11-2021 20:51

Torba’da cadde ortasında kadını dövdü, özür diledi, tekrar dövdü

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi’nde bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda Atatürk Caddesi’ndeki bir marketin önünde bir erkeğin kadın arkadaşı ile tartışması kavgaya dönüştü. Kadın arkadaşının kafasını yumruk atan genç daha sonra kadını bir otomobile bindirerek 200 metre ileriye götürü. Vatandaşların şaşkın bakışları önünde kadın arkadaşına şiddet uygulayan genci bazı vatandaşlar ayırmaya çalıştı. Yaklaşık 40 dakika boyunca cadde kenarında vatandaşların şaşkın bakışları arasında kadın arkadaşına şiddet uygulayan gencin önce özür dilediği ardından tekrar hakaret edip şiddet uyguladığı görüldü. Erken ve arkadaşı ardından otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı.

Olaya tanık olan vatandaşlardan Cemile Kale “Markete gelmiştim, bir adamın kadına yumrukla kafasına vurduğunu görünce şok oldum, korktum kimse müdahale edemedi, sonra otomobil ile uzaklaştılar” diye konuştu.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI