Bugun...



Torba’da asfaltlama çalışmaları başladı, sezon öncesi bitirilecek

Torba Mahallesi'nde altyapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda Bodrum Belediyesi ekipleri asfaltlama çalışmalarına başladı.

facebook-paylas
Tarih: 13-04-2021 11:32

Torba’da asfaltlama çalışmaları başladı, sezon öncesi bitirilecek

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Muğla Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol sonrasında geçtiğimiz aralık ayında temel atma töreni gerçekleştirilen "Bodrum İçmeler-Torba Atıksu Arıtma Tesisi ve Bağlantılı Altyapı Tesisleri Projesi" kapsamında Torba Mahallesi'nden başlayan çalışmalar devam ederken, altyapı çalışmalarının  tamamlandığı cadde ve sokaklarda da Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince üstyapı çalışmaları başladı.

 

TURİZM SEZONU ÖNCESİ BİTİRİLECEK

 

Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım ve Onarım Şefliği yetkilileri yaptıkları açıklamada, çalışmaların turizm sezonu öncesi tamamlanacağını belirterek " Bakanlığın yapmış olduğu ihale kapsamında Torba'daki altyapı çalışmaları bitmek üzere. Bittikten sonra da bizim fen işleri ekiplerimiz onlara yardımcı olarak üstyapı çalışmalarını yapıyor. Asfaltlama ve yama ekibimizle devam ediyoruz.  Seneye ikinci etap Muski'nin çalışması olacak. Daha kapsamlı kaldırım ve yol çalışmaları o zaman yapılacak." dedi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI