Bugun...



Titanic Hotels’ten genç turizmcilere hem iş hem eğitim olanağı

Misafir memnuniyetinin yanı sıra *gönül bağı* duygusunu oluşturmak üzere çalışanlarının memnuniyeti için de aynı özeni gösteren Titanic Hotels Grubu’nun, Türk Turizminin gelişmesi için yarattığı istihdamın yanı sıra eğitim konusunda gençlere hem eğitim hem yeni iş olanakları sağladığı açıkladı.

facebook-paylas
Tarih: 22-10-2021 21:08

Titanic Hotels’ten genç turizmcilere hem iş hem eğitim olanağı

Turizm ve Otelcilik alanlarında eğitim faaliyeti yürüyen Meslek Liseleri, Meslek Yüksek Okulları ve Üniversitelere her yıl “Kariyer Turnesi” düzenleyen Titanic Hotels, sektörü, değişen dinamikleri ve grubu anlatıp, staj ile başlayıp bir profesyonel olarak devam eden serüveni aktarıyor.

 

510 ÖĞRENCİYE İŞ OLANAĞI SAĞLANDI

 

2021 yılında pandemi koşullarında da meslek okulu öğrencilerine desteğini sürdürerek Online Kariyer Turnesi ile onlarca okula ulaşarak 600’ ün üzerinde staj başvurusu alan Titanic Hotels, 510 öğrenciye staj imkânı sağladı.

Grubun  İnsan Kaynakları Direktörü Çağatay Erdoğan yaptığı açıklamada  “Turizmdeki kalifiye kaynak sorunu ile mücadelede yeni mezun meslektaşlarımızın istihdamının ve sektörde tutunduracak kariyer planlamalarının önemine odaklandık. Artan tesis sayımız ile yüzlerce yeni çalışma arkadaşı ailemize katılıyor. Büyümenin getirdiği iş geliştirme fırsatı, bizlere görev tanımlarımızı ve operasyon standartlarımızı da güncelleme fırsatı yaratıyor. Bu nedenle, hızlı ve doğru uyum sağlamak adına “kapsayıcı ve kaynaştırıcı” İnsan Kaynakları politikaları yürütüyoruz. 2021 yılında politikalarımızın uygulama sonucu olarak büyüme, devir hızı ve tutundurma hedeflerimizi yakaladık.” Dedi.

 

KADROLARIMIZIN ÇOĞUNU STAJER ÖĞRENCİLERİMİZDEN KARŞILAYACAĞIZ

 

Erdoğan sözlerini  “Öğrenci meslektaşlarımızın staj programı sonrasında kadrolu profesyonel hayata geçişlerinde okul başına %25 stajyere kadro garantisi veriyoruz. Tüm stajyerlerimiz çok şanslı çünkü iki otelimiz 2022 yılında faaliyete geçecekler bu nedenle kadrolarımızın çoğunu stajyerlerimizden sağlayacağız” dedi.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI