Bugun...



TIR'ın dorsesi kabloları kopardı, park halindeki araçta bulunanlar şans eseri kurtuldu

Bodrum'un Konacık Mahallesi Gaz Deresi Caddesi’nde bugün öğle saatlerinde seyir halindeki TIR'ın dorsesi şiddetli rüzgar nedeni ile sarkan Telekom kablolarına takıldı, park halindeki iki araçta maddi hasar meydana geldi.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-11-2021 15:37:14 Tarih: 26-11-2021 15:07

TIR'ın dorsesi kabloları kopardı, park halindeki araçta bulunanlar şans eseri kurtuldu

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Konacık Mahallesi Gaz Deresi Caddesi üzerinde meydana gelen olayda 46 yaşındaki Kadri Yüzlek’in kullandığı 26 TK 774 plakalı TIR’ın dorsesi, rüzgar nedeniyle sarktığı iddia telefon kablolarına takıldı. TIR’ın seyrine devam etmesi ile kabloların bağlı olduğu iki direk kırılarak park halindeki 06 AY 3374 plakalı otomobilin üzerine düştü.

 

 

İKİ DAKİKA ÖNCE OLSAYDI ÖLEBİLİRDİK

 

Otomobilde bulunan iki kişi ise anında dışarıya çıkarak korku dolu anlar yaşadı. Diğer bir otomobilin üzerine devrilen direk ise maddi hasara yol açtığı, araçta kimsenin bulunmadığı belirtildi. Otomobilde bulunan 29 yaşındaki Sema Delice “Alışveriş yapıp otomobile bindik, tam hareket edeceğimiz sırada otomobile çok sert bir şeyin gümbürtü ile çarptığını duyduk, hemen araçtan indik, üzerimize telefon direğinin devrilmiş olduğunu görünce şok olduk, iki dakika önce olsaydı, ölebilirdik” diye konuştu.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda trafik polisi ile ambulans sevk edildi. Gaz Deresi Caddesi trafiğe kapatıldı. TIR şöförü  Yüzlek yaptığı açıklamada  “Biz sanayi istikametinden bu yana gelirken bir ses, arabanın lastiği gümleyince bizi şaşırttı zaten. Yapacak bir şey yok. Kabloyu almış araya, değmiş, arasına aldı kopardı. Bizde durduk ama iş işten geçti. Direkler devrildi. Kabloların o kadar alçakta olacağı aklımızın ucundan geçmezdi. İnsanların canına zarar gelmemesi önemli” diye konuştu.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken bölgeye gelen telefon şirketi yetkilileri onarım ve bakım çalışmalarına başladı.

 

 

 

 

 

 

 




Editör: MELİS ANTER




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI