Bugun...



TEV'dan afet bölgesindeki öğrencileri Eğitimle İyileştirelim Bursu verilecek

Türk Eğitim Vakfı tarafından yanan ormanlık alanlarında yaşamlarını sürdüren öğrencilere destek amacıyla Eğitimle İyileştirelim Bursu’na hayata geçirdiğini açıkladı.

facebook-paylas
Tarih: 16-09-2021 09:33

TEV'dan afet bölgesindeki öğrencileri Eğitimle İyileştirelim Bursu verilecek

Türk Eğitim Vakfı (TEV)’den yapılan yazılı açıklamada  son dönemde ülkemizde ardı ardına yaşanan orman yangınları ve sel felaketleri sonrasında bu bölgelerde zarar gören, ebeveynlerini kaybeden, anne veya babası çalışamaz durumda olan ya da ağır maddi kayba uğrayan öğrencilerin eğitimine devam etmesine destek olunması amacıyla,  Eğitimle İyileştirelim Burs Fonu’nu hayata geçirdiği belirtildi.
              
Açıklamada  Eğitimle İyileştirelim Burs Fonu ile yangın ve sel felaketlerinde anne veya babasını kaybeden, anne veya babası çalışamaz duruma düşen, yangın ve sel nedeniyle ağır maddi kayba uğrayarak öğrenimine devam edemeyecek olan ilkokul, ortaokul, lise ve yüksek öğretimdeki öğrencilere eğitim desteği sağlanacağı belirtildi.


Türk Eğitim Vakfı’nın üzerine düşen görevleri yerine getirmek için çaba gösterdiğine dikkat çeken Türk Eğitim Vakfı Muğla Şube Yürütme Kurulu Başkanı Ece Yıllıkçı Yeşilpınar verdiği bilgide “Son zamanlarda ülkemizde ardı ardına yaşanan felaketler hepimizi çok üzdü. Yaşananların ardından yaraları sarmak adına hepimizin elinden geleni yapması gerekiyor.  Biz de Türk Eğitim Vakfı olarak yangın ve sel felaketlerinden olumsuz etkilenen çocuklarımızın yanındayız. Çocuklarımıza ve gençlerimize eğitim hayatları boyunca destek vermek misyonuyla Eğitimle İyileştirelim Burs Fonu’nu hayata geçirdik. Yaşanan felaketlerde anne babasını kaybeden, yaşadıkları ağır maddi kayıplar nedeniyle eğitimine devam edemeyecek durumda olan öğrencilerimiz bu burs fonuna tevafet_destek@tev.org.tr adresimizden, şubelerimiz, belediyeler, valilikler ve kaymakamlıklar aracılığıyla başvurulabilir ” dedi.  

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI