Bugun...



Tatile geldiği otelde tecavüze uğradığını iddia etti, kabusu yaşadı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sosyetenin tatil cenneti Türkbükü’ndeki lüks bir otele gelen genç kız tecavüze uğradığını iddia ederek jandarmaya suç duyurusunda bulundu, bir kişi tutuklandı.

facebook-paylas
Tarih: 19-07-2021 17:06

Tatile geldiği otelde tecavüze uğradığını iddia etti, kabusu yaşadı.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı sosyetenin cennet tatil beldesi Türkbükü’ndeki lüks bir otele bayram tatili için iki gün önce arkadaşları ile birlikte gelen 18 yaşındaki M.Ö. dün gece yarısı ağlayarak Türkbükü jandarma karakoluna giderek 19 yaşındaki B.D. isimli kişinin kendisine tecavüz ettiğini söyledi.

 

TATİLDE TANIŞMIŞ

 

Tatile geldiği iki gün önce otelde tanıştığı 19 yaşındaki B.D. nin arkadaşlığından yararlanarak odasına geldiğini ve zor kullanarak tehdit ile tecavüz ettiğini iddia eden M.Ö. ‘nün suç duyurusunun ardından  Bodrum Devlet Hastanesi’ne götürülerek darp ve tecavüz ile ilgili rapor alınmasının ardından B.D. jandarma tarafından gözaltına alındı.

B.D. ise iddiaları red etti, M.Ö. ‘nün rızası ile birlikte olduklarını, tecavüz etmediğini söyledi. B.D. jandarmadaki işlemleri sonrası sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI