Bugun...



Tatil için Muğla’ya gelen küçük Enes kazada yaşamını yitirdi

Bayram tatili için ailesi ile birlikte Fethiye'ye gelirken, Manisa'nın Akşehir ilçesinde annesi Ülkü Günlü'nün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kazada ağır yaralanan 13 yaşındaki Bayram Enes Günlü hayatını kaybetti. Günlü'nün cenazesi sevenlerinin gözyaşları eşliğinde Bozyer Mahallesinin Karamersin Hamza mezarlığına toprağa verildi.

facebook-paylas
Tarih: 01-05-2022 17:12

Tatil için Muğla’ya gelen küçük Enes kazada yaşamını yitirdi

Kaza  Manisa’nın Akşehir ilçesinde meydana geldi. İzmir’ de yaşayan Günlü ailesi Ramazan Bayramı tatili dolayısı ile büyüklerini ziyaret etmek için Fethiye’ye geliyorlardı. Anne Ülkü Günlü’nün yönetimindeki 35 NMD 17 plakalı otomobil, Alaşehir Ticaret Borsası kavşağına yaklaşırken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, önce bariyerlere çarptı sonra taklalar atarak, karşı şeride geçti. Ters dönen araçta bulunan sürücü Ülkü Günlü, çocukları Hatice Serra Günlü ve Bayram Enes Günlü itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. 112 unsurları tarafından hastanelere kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan 13 yaşındaki Bayram Enes G. ile anne Ülkü G. Alaşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, Hatice Serra G. ise ilçedeki özel bir hastanede tedavi altına alındı. 13 yaşındaki Bayram Enes Günlü'nün durumunun kritik olması üzerine Salihli Devlet Hastanesine sevk edildiği ancak burada da doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Kazada hayatını kaybeden 13 yaşındaki Bayram Enes Günlü, sevenlerinin göz yaşlarıyla Bozyer Mahallesinin Karamersin Hamza Mezarlığında toprağa verildi. Kazada ağır yaralanan anne Ülkü Günlü ve diğer çocuğu 12 yaşındaki Hatice Semra Günlü’nün de tedavileri sürüyor.

 

 


 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI