Bugun...



Tartıştığı 71 yaşındaki eşini başına balyozla vura vura öldürdü

Muğla’nın Yatağan ilçesinde bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda 73 yaşındaki çiftçi 71 yaşındaki eşini balyoz ile kafasına vurarak öldürdü.

facebook-paylas
Tarih: 20-02-2021 21:40

Tartıştığı 71 yaşındaki eşini başına balyozla vura vura öldürdü

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Hacıveliler Köyü’nde yaşayan 71 yaşındaki Feride Topal ile 73 yaşındaki eşi Ali Topal arasında bir süredir geçimsizlik yaşandığı iddia edildi.

Bugün yine bahçede tartışan çift önce sözlü kavga etmeye başladı. Ardından Ali Topal bahçede duran ve odun kırmakta kullandığı balyozu alarak eşi Feride Topal’ın başına ve vücuduna defalarca vurdu. Yaşlı kadının bağırmaları üzerine bahçeye giren komşuları cinnet geçiren kocayı uzaklaştırdı.

Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Olay yerinden kaçan Ali Topal  yaklaşık 6 saat sonra ormanda jandarmalar tarafından bulunarak gözaltına alındı.

Eve gelen sağlık ekipleri Feride Topal’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Topal’ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken gözaltına alınarak Yatağan Jandarma Karakolu’na getirilen Ali Topal’in dünde 50 yaşındaki kızını feci şekilde dövdüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI