Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGenelTamer Mandalinci ve Ahmet Aras Yunanistan medyasında manşetlerde

Tamer Mandalinci ve Ahmet Aras Yunanistan medyasında manşetlerde

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Tamer Mandalinci, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde ise Ahmet Aras’ın yerel seçimleri kazanması Ege’nin en yaygın Yunanistan medyasında manşetlere taşındı. Haberde Aras’ın yüzde 55 ve Mandalinci’nin yüzde 58 oy oranları ile başarısına dikkat çekildi.

Ege Bölgesi ve Oniki adalarda yayın yapan Egeanews.gr haber sitesi Tamer Mandalinci ve Ahmet Aras’ın başarılarını bugün manşetten okuyucularına duyurdu.

Haberde Bodrum ve  Muğla’da CHP’nin ezici bir üstünlükle seçim zaferini kazandığına dikkat çekildi.

Haberde ayrıca “Muğla’da seçimi ezici bir oy farkıyla CHP kazandı ve Ahmet Aras Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. CHP adayı Ahmet Aras yüzde 54,90 oy alırken, Cumhur İttifakı ve AKP adayı Aydın Ayaydın yüzde 32,73 oy aldı.Muğla’da 11 ilçede yerel seçimleri CHP ezici çoğunlukla kazanırken, Cumhur İttifakı ve AKP ise sadece Seydikemer ve Kavaklıdere ilçelerini kazandı. Babür topraklarında seçimler barışçıl ve olaysız bir şekilde sona erdi.

Bodrum (Halikarnas), Tamer Mandalinci’yi rekor yüzdeyle Belediye Başkanı seçti… Bodrum’da seçimleri yüzde 58 gibi çok yüksek bir oy oranıyla kazanan CHP adayı Tamer Mandalinci, 30 yaşında Türkiye’nin en genç Belediye Başkanı oldu” denildi.

 

 
 
BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler HABERLER

Son Yapılan Yorumlar