Bugun...



Takla atarak karşı şeride geçen otomobildeki çift kazayı burnu bile kanamadan atlattı

Torba Mahallesi’nde bu akşam saatlerinde meydana gelen feci kazada direksiyon hakimiyetini kaybedip orta refüje çarptıktan sonra takla atarak karşı şeride geçen otomobildeki karı koca kazayı burunları bile kanamadan atlattı. Görenlerin şok olduğu kazada yolun kenarına oturan çift uzun süre kendine gelemedi. Sürücü İbrahim Durukan “Nasıl hayatta kaldık, yaralanmadık, hala şaşkınız” diye konuştu.

facebook-paylas
Tarih: 11-08-2022 18:17

Takla atarak karşı şeride geçen otomobildeki çift kazayı burnu bile kanamadan atlattı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi Kaynar Mevkii’nde bugün akşam saatlerinde meydana gelen kazada Mumcular Mahallesi'nde yaşayan  57 yaşındaki İbrahim Durukan’ın kullandığı otomobil virajda direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu önce savruldu, ardından bir otomobile arkadan çarptıktan sonra orta refüje çarpıp takla atarak karşı istikamete geçtiği belirtildi.

 

 

HURDA HALİNE GELEN OTOMOBİLDEN BURUNLARI KANAMADAN ÇIKTILAR

Kazayı görenlerin otomobillerini durdurup yardıma koştuğu vatandaşlar otomobil sürücüsü İbrahim Durukan ve 54 yaşındaki eşi Nuray Durukan’ın hurda haline gelen otomobilden çıkararak ambulans çağırdı. Milas – Bodrum karayolunun uzun süre trafiğe kapanmasına neden olan kaza polis yol güvenliğini sağlarken olay yerine gelen ambulanstaki sağlık ekipleri Nuray ve İbrahim Durukan çiftinin sağlık kontrolünü yaptı. Kazayı çok küçük bir iki sıyrıkla atlatan Durukan çifti ayakta tedavi edildi, hastaneye götürülmedi.

 

 

NASIL HAYATTA KALDIK HALA ŞAŞIRIYORUZ

İbrahim Durukan,  “Eşimle Bodrum’da banka ve diğer işlemlerimiz vardı, ardından yaşadığımız Mumcular Mahallesi’ndeki evimize dönmek üzere yola çıktık. Ardından viraja girdiğimde birden otomobilin sağa sola savrulduğunu gördüm sonra orta refüje çarpıp takla atarak karşı istikamete geçtim, Allah yardımcımız oldu karşı istikametten gelen otomobillerle çarpışmadım, önemli bir yaramız beremizde yok, hala kazanın şokundayız, bu kazadan nasıl kurtulduğumuzu anlayabilmiş değiliz, verilmiş sadakamız varmış” dediği öğrenildi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI