Bugun...



Susuzluk isyan ettirdi.MUSKİ 3 haftadır bu mesajı gönderiyor vatandaş çok tepkili

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından Bodrum’un çeşitli mahallelerine yaklaşık üç haftadır gönderilen su kesintisi olacaktır, su verilemeyecektir mesajları vatandaşı isyan ettirdi.

facebook-paylas
Tarih: 06-02-2021 13:16

Susuzluk isyan ettirdi.MUSKİ 3 haftadır bu mesajı gönderiyor vatandaş çok tepkili

Torba Mahallesi’nde yaşayanların telefonlarına hemen her gün gelen ”Arıza nedeni ile su verilemeyecektir” mesajlarına vatandaşın tepkisi sert oldu ancak sonuç alınamadı.

 

BUNA DUR DİYECEK SESİMİZİ DUYACAK KİMSE YOK MU?

 

Torba Mahallesi’nde yaşayan  Tuğcan Gunman “Torba’da iki haftadır sularımız kesik, sokak kısıtlamalarında susuz kaldık. Temizlenemiyoruz. Evde yemek pişmiyor, tam bir kaos hakim burada. Bodrum ve Muğla Belediyeleri topu turizm Bakanlığı’na atıyorlar, bakanlık bizde böyle bir mevzuat yok diyor, kimsenin kimseden haberi yok. Burada çalışan ustabaşı işi bıraktı. “Olan bize oldu. MUSKİ’ yi arıyorum bizde değil o iş diyor, operatörler saat 3’te 4’te 5’te gelecek diyorlar ama iki haftadır su yokevlerde . Buna artık duy diyecek semimizi duyacak kimse yok mu? İyi evlere tıkılalım da sular yok !!! Torbada 15 gündür su akmıyor su !!!! Muski telefonlara çıkmıyor !!! “ diye açıklama yaptı.

 

Arzu Kaymaz Sağdıç “Susuzluktan mafolduk, beceremiyosanız bırakın bu belediyeciliği, vatandaşı susuzluğu terk etmek demek ne demek”

 

 

PANDEMİDEN KAÇTIK  SALGIN HASTALIĞA YAKALANACAĞIZ

 

Ali Kalaycı “Muhatap MUSKİ, ama vatandaşı ciddiye almıyor. Havalar ısınmaya başladı, çocuklar on gündür yıkanamıyor, coronadan kaçarken salgın hastalığa yakalanacağız, evlerin tuvaletleri banyoları yıkanamıyor, bir mahallede üç hafta arıza olurda üç hafta su kesilir mi?

 

MUSKİ konu ile ilgili yazılı açıklama yaparsa aynen yayınlayacağız




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI