Bugun...



Sürat teknesinin motoru bomba gibi patladı kaptan ağır yaralandı

Yalıkavak'taki bir marinadan akaryakıt alan 25 yaşındaki kaptan kontağı çevirdiği an motor bölümünde patlama oldu. Tekneni içerisinde ağır yaralanan genç kaptan hastaneye kaldırıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-05-2022 19:38:44 Tarih: 25-05-2022 19:26

Sürat teknesinin motoru bomba gibi  patladı kaptan ağır yaralandı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi’ndeki bir marinanın akaryakıt istasyonundan bu akşam saatlerinde 4 metrelik polyester sürat teknesi ile akaryakıt alan 25 yaşındaki kaptan konağı çevirdikten sonra büyük bir patlama meydana geldi.

 

PATLAMANIN SESİ İKİ KİLOMETRE UZAKTAN DUYULDU

Patlamanın etkisi ile teknenin içinde yere yığılan kaptana ilk yardımı denizciler ve marina çalışanları yaptı. Ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Özel bir yatın kaptanı olarak çalıştığı belirtilen yaralı kaptan sağlık ekiplerinin yardımı ile önce ambulansa taşınıp ilk müdahalesi yapıldı, ardından Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. kaptanın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Patlamanın sesi 2-3 kilometre uzaktan duyuldu. Patlamayı duyanlar bilgi almak için telefonlarına sarıldı.

 

 

 

 

GAZ SIKIŞMASI OLABİLİR

Polis ve sahil güvenlik ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlatırken, olaya tanık olan üç kişinin ifadesine başvurulduğu öğrenildi. Gemici Mevlüt Kılıç “Kaptan arkadaş marinadaki istasyondan benzini almış, kontağı çevirmiş birden büyük bir patlama oldu, dönüp baktığımızda yaralanmıştı, gaz sıkışması olabilir” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI