Bugun...



Süpermarket gibi ilçe başkanı. Tonlarca patates soğan dağıttı sırada yumurta var

Muğla’nın Fethiye ilçesinde CHP’li ilçe başkanı Mehmet Demir vatandaşa altı ton patates dağıttı. Daha önce vatandaşlara soğan ve patates dağıtımı yapan Demir önümüzdeki günlerde yumurta dağıtmak için çalışmalara başladığını söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 08-02-2021 11:45

Süpermarket gibi ilçe başkanı. Tonlarca patates soğan dağıttı sırada yumurta var

Muğla’nın Fethiye ilçesinde CHP’li ilçe başkanı Mehmet Demir kamyonlarla ilçe binasının bahçesine 6 ton patates getirtti. Hayırsever vatandaşların yardımı ile temin ettiği patatesleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara 6 şar kiloluk 1000 çuval patates dağıttı. Daha önce Kesikkapı ve Keloğlu mahallelerine soğan ve patates dağıtımı yapan Demir, şimdi de 6’şar kiloluk, 1000 çuval patatesi Pazaryeri, Menteşe, Çatalarık ve Cami mahallelerinde yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

 

YARDIMLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YAPTIK

 

Dağıtımlarını parti gözetmeksizin yapıldığını belirten Demir, “Biz gerçekten gariban, yoksul ve ihtiyacı olan insanlara yardım ediyoruz. Bunu yaparken de hiçbir menfaat beklemiyoruz. Hayırsever bir vatandaşımız 6 ton patatesi bağışladı. Bizlerde 6’şar kiloluk 1000 çuval yaptık. Daha önce Kesikkapı ve Keloğlu mahallelerine dağıtmıştık. Bugünde Pazaryeri, Menteşe, Çatalarık ve Cami mahallelerine dağıtıyoruz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak halkın yanında olduğumuzu bir daha gösteriyoruz”

 

 

SIRADA YUMURTA DAĞITIMI VAR

 

Demir açıklamasının devamında ise “ Önümüzdeki günlerde de bir yumurta fabrikasının sahibi 20 bin tane yumurta bağışlayacak. Onları da dağıtıma çıkaracağız. Kayaköy, Keçiler Mahallesindeki cami tuvaletinin de tamiratını yaptık. Yarın halkın hizmetine sunacağız” diye konuştu.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI