Bugun...



Su hattı patladı, caddede dev çukur açıldı, vatandaş yine isyan etti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde DSİ tarafından yapılan içme suyu isale hattı bomba gibi patladı, caddenin ortasında açılan dev çukura düşen otomobildeki iki genç turizmci ölümden döndü.

facebook-paylas
Güncelleme: 15-10-2021 17:11:15 Tarih: 15-10-2021 16:27

Su hattı patladı, caddede dev çukur açıldı, vatandaş yine isyan etti

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent Mahallesi Oyder Caddesi’nde bugün öğle saatlerinde başlayan ve yaklaşık 10 yıl önce DSİ tarafından yapılan içme suyu isale hattı ana şebekesi caddenin tam ortasında bomba gibi patladı.

 

İKİ GENÇ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

 

Yaklaşık 4 metre çapında 3 metre derinliğinde açılan çukura seyir halinde kullandıklar 34 SA 5210 plakalı otomobil ile düşen sürücü Hüseyin Can (34) ile yanındaki arkadaşı B.M. ölümden döndü. Otomobilden vatandaşların yardımı ile çıkarılan Hüseyin Can ve B.M. olayın şokunu uzun süre atlatamadı,  caddeye akan sular işyeri ve evlerin içine doldu.

 

 

 

 

CADDE TRAFİĞE KAPATILDI

 

Oyder Caddesi tamamen trafiğe kapatıldı. Trafik polisleri ve zabıta olay yerinde önlem aldı. Çukura düşen ve yarısına kadar suya gömülen otomobil iş makinası ile çıkarılabildi. Otomobili çukurun içerisinde görenler şok oldu.

 

BU İNSANLAR YAŞIYORYARSA ŞANS ESERİ

 

Olayın tanıklarından evli ve iki çocuk annesi 45 yaşındaki Zeynep Çelikel “büyük bir gürültü duyduk ardından cadde göle dönüştü, bir otomobil çukura düştüğünü görünce bağırıp yardım istedik, otomobildeki iki genç çıkarıldı. Bu mahallede en az 7-8 kez buna benzer patlama meydana geldi, bu insanlar büyük şans eseri yaşıyorlar” diye konuştu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su İşleri İdaresi Müdürlüğü bakım ve onarım çalışmalarına başladı,  bölgeye verilen su kesildi. Polis otomobilin kullanılamaz hale geldiği kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI