Bugun...



Spor Bakanı Kasapoğlu’ndan Muğla’ya iyi haberler var

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan , 6 Belediye Başkanından ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Kaplan’dan oluşan Muğla heyeti, TBMM’de Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ile bir araya geldi. Görüşmede, Muğla’da devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırımları ele alındı.

facebook-paylas
Tarih: 16-03-2021 19:52

Spor Bakanı Kasapoğlu’ndan Muğla’ya iyi haberler var

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete,  AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan  ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakıp Otgöz, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, Ula Belediye Başkanı Özay Türkler, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ve Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ve AK Parti gençlik Kolları Başkanız Burak Kaplan’dan den oluşan Muğla heyeti Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ile bir araya geldi.

 

 

İLÇELERE YAPILACAK TESİSLER

 

Muğla heyeti, görüşme sonrasında, aşağıda paylaşılan konularda Bakan Kasapoğlu’ndan söz aldıklarını belirttiler.

-Seydikemer ilçesine 1 adet gençlik merkezi ,2 adet halı saha, , mevcut futbol sahasının revize edilmesi, futbol kulübüne yardım.

-Ortaca ilçesine,  Kapalı spor salonu, dört adet tenis kortu, 3 adet halı saha, 10 Adet basket potası.

-Dalaman ilçesine,  Gençlik merkezi ,2 adet tenis kortu, 2 adet halı saha, 10 adet basket potası, spor kulübüne destek .

-Ula ilçesine Gençlik Merkezi ,2 adet halı saha, Akyaka atıl spor sahasının bakım ve onarımı, Ula merkezindeki spor alanının sentetik zeminle kaplanması.

-Köyceğiz ilçesine, 3 adet halı saha, 1 adet tenis kortu ve spor kulübüne yardım.

-Kavaklıdere ilçesine, 2 adet halı saha, 1 adet tenis kortu, yüzme havuz bakım onarım ve ve hizmete geçmesi için gerekli nakdi yardım, Kavaklıdere Belediye Spor Kulübüne nakdi yardım .

-Yatağan ilçesine: 1 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 1 adet basketbol- voleybol sahası , 1 adet tenis kortu yapımı,

Marmaris Bozburun Mahallesine 1 adet halı saha yapımı.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI