Bugun...



Sokak hayvanları için “Sevgi Çatısı” projesi başlatıldı

Bodrum Belediyesi, ilçedeki STK’lar ve derneklerle birlikte sahipsiz kediler, köpekler ve kuşlar için sıcak bir yuva olacak kulübelerle "Sevgi Çatısı" projesi başlattı.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-01-2022 11:59:58 Tarih: 03-01-2022 11:58

Sokak hayvanları için “Sevgi Çatısı” projesi başlatıldı

İlçedeki sahipsiz kediler, köpekler ve kuşlar için sıcak bir yuva olacak kulübelerin ilki Konacık Sanayi Bölgesi Kale İş Merkezi’ne yerleştirildi.

Çalışmalar kapsamında, Bodrum Belediyesi ve Bodrum Kent Konseyi, Bodrum’daki hayvanların yaşam hakkını kanunlara uygun ve daha kapsamlı korumayı hedefleyen Mahalle Gönüllüsü projesi hayata geçirildi.

 

Hayvanların yaşam hakkını kanunlara uygun ve daha kapsamlı korumayı hedefleyen Bodrum Belediyesi, sokak hayvanları mahalle gönüllüleri üyeleri ile birlikte koordineli çalışma yaparak, sokakta yaşayan can dostların yuvalarında korunma ve barınmaları sağlanacak.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın imzası ile hayata geçirilen proje kapsamında, yuvalar belirlenen alanlara monte edilecek.

 

Bodrum’daki sokak hayvanları ve kuşlar için yuva olacak "Sevgi Çatısı" projesi kapsamında yapılan çalışmanın ve işbirliğinin önemine değinen Aras ”Sivil toplum kuruluşları ile omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz. Hazırlanan böylesi güzel projeleri birlikte hayata geçiriyor olmak keyif verici. Sokaktaki canlarımızın barınması için hele bu soğuk günlerde onlara bir çatı sağladığımız için mutluyuz. Her canlının yaşam hakkını savunmak ve onlara daha iyi imkanlar sağlamak bizlerin öncelikli görevidir."

 




Editör: MELİS ANTER




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇEVRE Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI