Bugun...


Eski DSP Milletvekili Bodrum'da AK Parti’ye geçti
Tarih: 02-12-2020 20:23:23 Güncelleme: 02-12-2020 20:33:23 + -


21. Dönem DSP eski İstanbul Milletvekili Mustafa Düz, bugün törenle Bodrum AK Parti İlçe Teşkilatı’na üye oldu. Düz’e rozetini ilçe başkanı Osman Gökmen taktı.

facebook-paylas
Tarih: 02-12-2020 20:23

Eski DSP Milletvekili Bodrum'da AK Parti’ye geçti

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan 21. Dönem DSP Milletvekili Mustafa Düz bugün AK Parti İlçe Teşkilatı’na üye oldu.

 

AKP’DE OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

 

Bodrum Çarşı Merkezi’ndeki partiye gelen ve Rahşan Ecevit döneminde ihraç edildikten sonra 2002 yılında ANAP’a geçen 64 yaşındaki Mustafa Düz' e partiye kayıt olduktan sonra rozetini ilçe başkanı Osman Gökmen taktı. Düz yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışmalarını uzun süredir takdirle izliyordum. Bende Bodrum ve Muğla’da siyasi birikimlerimi ve tecrübelerimi en iyi değerlendirebileceğime inandığım Ak Parti’ye üye oldum. Onurluyum ve gururluyum” dediği öğrenildi.

 

CHP VE İP’DEN 500 KİŞİ AK PARTİ’YE GEÇTİ

 

AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen ise “Bu kadar siyasi bilgiye sahip bir büyüğümüzü partimiz çatısı altında görmek ve rozet takmak beni gururlandırdı. Son 3 ay içinde sadece CHP ve İP’den partimize Bodrumdan katılan 500 ü aşkın üyemiz oldu. Bizleri Bodrumun en büyük ailesi yapan tüm üyelerimize teşekkür ederim. Mustafa Düz vekilimizinde engin tecrübelerinden yararlanacağız” diye konuştu.




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI