Bugun...


Muharrem İnce: Bu ülkenin akıl, adalet ve ahlaka ihtiyacı var
Tarih: 05-08-2022 14:35:00 Güncelleme: 05-08-2022 18:17:00 + -


Muğla’nın Bodrum ilçesinde ziyaretlerini sürdüren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bugün Cuma namazı sonrası basın mensuplarına açıklamada bulundu. İnce “Türkiye’nin akıla, adalete ve ahlaka ihtiyacı var. Şaibe var sınavı iptal edelim, başkanı görevden alalım, sorunu çözmez” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 05-08-2022 14:35

Muharrem İnce: Bu ülkenin akıl, adalet ve ahlaka ihtiyacı var

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ilçe teşkilatı binasının açılışını yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bugün Cuma namazını Tepecik Camii’sinde kıldı. İlçe Başkanı Ozan Özgür, MYKY üyesi Mehmet Kazancıoğlu ve Süleyman Dinçberk ile birlikte Cuma namazından çıktıktan sonra Bodrum Limanı’nde yürüyüş yapan İnce’ye vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu, sohbet etti. Bodrum Denizciler Derneği’nde denizcilerle sohbet eden İnce daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı, KPSS sınavı ile ilglii sert açıklamalarda bulundu.

 

 

AKIL ADALET VE AHLAKA İHTİYACIMIZ VAR

Muharrem İnce Türkiye’nin 3 A’ya ihtiyacı var diyerek başladığı açıklamasında “Türkiye’nin akıla, adalete ve ahlaka ihtiyacı var. Şaibe var sınavı iptal edelim, başkanı görevden alalım, sorunu çözmez. Bu ülkenin en güvenilir kurumu ÖSYM idi.O sınavlardan geçtik. En güvenilir kurumu bile ne hale getirdiler. Yani hiç kimse ÖSYM’den şüphelenmezdi. Ama yıllarca FETÖCÜ’ler çaldı soruları.yanladalıran verdiler. Bunu biz söylediğimizde FETÖ’ye toz kondurmuyorlardı. Bu geldiğimiz noktada sınavın iptal edilmesi, başkanın görevden alınması sorunu çözmez. Bir kere şeffaf olunması lazım” ifadelerini kullandı.

 

 

GENÇLERİN UMUDUNU KIRMAMAK, TARİKATLARA TESLİM OLMAMAK LAZIM

İnce açıklamasının sonunda “Gençlerin umutlarını kırmamak lazım, şu mülakatlarıda bir konuşmak lazım.Yani KPSS’de yüksek puanda alsan sorun çözülmüyor, mülakatta eliyorlar, ahlaksızlık diz boyu artık. Önce bu ülkeye ahlak lazım, çocukların yıllardır hayallerini çalıyorlar. Akıllanmıyorlar da, FETÖ’ye teslim ettiler, şimdi başka bir tarikata teslim ediyorlar. Yani biz FETÖ’ye teslim ettik yargıyı şunu bunu, sonra da bize darbe yaptılar deyip akıllanmıyorlar da, FETÖ’den kurtuluyorlar sözde, sonra başka bir tarikata teslim oluyorlar. Akıl yok, Allahım bunlara önce akıl ver diyorum, başka bir şeyde demiyorum” dedi.

İnce Bodrum’daki ziyaretlerini geçtiğimiz yıl yanın felaketinin yaşandığı Bodrum’un Mazı Köyü ile Milas’ın Bozalan ve Çökertme köylerinde sürdürmek üzere ilçeden ayrıldı.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI