Bugun...



Sisam Adası yakınlarında uçak düştü, iki kişi öldü

Aydın’ın Kuşadası ilçesi karşısındaki Sisam Adası yakınlarında denize düşen uçakta bulunan iki İsrail vatandaşının yaşamını yitirdiği belirlendi.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-09-2021 11:17:26 Tarih: 14-09-2021 11:11

Sisam Adası yakınlarında uçak düştü, iki kişi öldü

İsrail’in başkenti Telaviv’den hareket ederek Yunanistan’a gitmekte olan Cessna 172 tipi uçak Aydın’ın Kuşadası ilçesi karşısındaki Sisam (Samos) Adası yakınlarında denize düştü. Pazartesi gece saatlerinde denize düşen uçak ile ilgili arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Uçakta bulunan iki kişinin yaşamını yitirdiği belirtildi.

 

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINDA ENKAZA ULAŞILDI

 

Kurtarma çalışmalarına 4 Yunan sahil güvenlik ve bir Frontex botu ile balıkçılarda katıldı. Düşen uçağın enkazına ulaşılırken Yunanistan sahil güvenlik yaşamını yitiren iki kişinin cesedine ulaştı, cesetler Sisam Adası’na götürüldü. Uçakta başka yolcuların olma ihtimaline yönelik bölgede arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

 

 

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Ölen iki kişinin İsrail haberleşme Bakanlığı’ndan emekli müdür haim Garon ile eşi Esti Garon oldukları açıklandı. Uçağın düşüş nedeni ile ilgili araştırmaların devam ettiği belirtildi.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI