Bugun...



Sinemanın kral ve kraliçe adayları stres attı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenecek olan 4. Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması’na katılmak üzere Bodrum’a gelen 24 genç kadın ve erkek bugün yarışma heyecanını havuz oyunları ile atmaya çalıştı. Yoğun çalışma temposuna giren yarışmacılar bol bol eğlendi, havuza girdi güneşlendi.

facebook-paylas
Tarih: 03-07-2021 15:58

Sinemanın kral ve kraliçe adayları stres attı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 6 Temmuz 2021 tarihinde düzenlenecek olan 4. Sinemanın Kral ve Kraliçesi yarışması finalinde yarışmak için Samara Otel’de kampa giren 12 kadın ve 12 erkek yarışmacı yoğun geçen eğitim çalışmalarının ardından bugün havuzda stres attı.

 

HAVUZDA EĞLENDİLER MÜZİK EŞLİĞİNDE DANS ETTİLER

 

Kampa girdikleri otelin havuzunda eğlenceli yarışmalar düzenleyip müzik eşliğinde dans eden kral ve kraliçe adaylarını yerli ve yabancı turistlerde izledi, bol bol hatıra fotoğraf çektirdi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi katkılarıyla, Vizyon Production ve Bonart Ajans iş birliğiyle gerçekleştirilecek yarıma öncesinde yönetmen Avni Kütükoğlu tarafından adaylara oyunculuk eğitimi moda eğitmeni Ayça Kuru tarafından  imaj, zarafet, yürüyüş-duruş, dersleri alarak yarışmaya hazırlanıyorlar.

 

 

 

 

 

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MAGAZİN Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI