Bugun...



Sigara izmariti otları tutuşturdu, ahşap köprüyü yaktı, bir yaralı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde lüks bir sitenin inşaatında çalışan işçilerin barındığı konteynırlarda bugün öğle saatlerinde yangın çıktı. Yaklaşık 40 işçinin barındığı 10 konteynır bulunan bölgede yangın çıktı. Konteynırda dinlenen bir işçi dumandan etkilenerek baygınlık geçirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 10-06-2021 16:51:14 Tarih: 10-06-2021 16:46

Sigara izmariti otları tutuşturdu, ahşap köprüyü yaktı, bir yaralı

Muğla’nın Bodrum ilçesi Bitez Mahallesi’nde lüks bir sitenin inşaatında çalışan işçilerin barındığı konteynır alanında sigara izmariti atılması sonucu bugün öğle saatlerinde yangın meydana geldi. Söndürülmeden atılan sigara izmaritinin konteynır çevresinde bulunun çöp ve otları tutuşturması nedeniyle birden yükselen alevler konteynırlara ulaşmak için kullanılan ahşap köprüleri sardı.

 

KEPÇE OPERATÖRÜNÜN DİKKATİ İŞÇİNİN HAYATINI KURTARDI

 

Şantiye alanında kepçe operatörü olarak çalışan 35 yaşındaki Emrah Kökez “Arkadaşımız Ali T. koğuşta dinleniyordu. Birden yangın çıktığını fark ettim ve hemen kepçe ile alevlerin üzerini kapatarak müdahale ettim. Konteynırlara giriş yolu tahtadan olduğu için alttan alevlerle yanmaya başladı. Durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdik. Ali arkadaşımız ise dumandan etkilenerek baygınlık geçirdi. İtfaiye ekipleri gelene kadar kendi çabamız ile yangını söndürmüştük zaten. Ali arkadaşımıza ise buraya gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Çok şükür yaralımız yok.” Diye konuştu.

 

Şantiye alanında bulunan işçilerin müdahalesi ile söndürülen yangında olay yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri soğutma çalışması gerçekleştirdi. Ali T.’nin tedavisi olay yerine gelen sağlık ekiplerince ambulans içerisinde yapıldı.

 

Polis yangın ile ilgili soruşturma başlattı.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI