Bugun...



Sıcak hava bastırdı Bodrum sahilleri renklendi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde aniden bastıran sıcaklar nedeniyle sahiller turist akınına uğradı. Yerli ve yabancı turistler bol bol su sporları yaptı, mavi yolculuğa çıktı

facebook-paylas
Tarih: 23-06-2021 21:38

Sıcak hava bastırdı Bodrum sahilleri renklendi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde son iki gündür atan hava sıcaklığı yerli ve yabancı turistlerin sahillere akın etmesine neden oldu. İlçede 32 derece hava ve 20 derece deniz suyu sıcaklığı ölçüldü. Önümüzdeki günlerde sıcaklıkların artarak devam edeceği belirtildi.

 

CENNET KOYLARDA MAVİ YOLCULUK YAPTILAR

 

Bodrum Limanı ve Kumbahçe İskelesi’nden teknelere binen turistler günübirlik mavi yolculuğa çıkarak Kara Ada, Akvaryum Koyu, Orak Adası ve Bitez koylarını gezdi. Bodrum’un dünyaca ünlü Gümbet plajında ise turistler bol bol denize girdi, su sporları yaptı.

 

 

YERLİ TURİST TURİZMİN LOKOMOTİFİ OLUR

 

Bodrum’da hareketliliğin başladığını belirten turizmci Elvan Şahin “Pandemi koşullarının yumuşaması ile birlikte turizmde gözle görülür bir hareketlilik belirdi. Rusya ile Avrupa ülkelerinden turistler gelmeye başlayınca inşallah kaybettiğimiz günleri geri kazanacağız, kasım ayının sonuna kadar ilçemizde turizm hareketliliği sürer. Bodrum’un lokomotifi yine yerli turist olur” diye konuştu.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




Etiketler : sahil sıcak yaz

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI