Bugun...



Sarkaç - Dengede ve Akışta Kalmanın Sırrı

Kişisel gelişim yolculuğuna destek niteliğinde hazırlanan ve Enerji Eğitmeni Sevgi Keleş tarafından kaleme alınan "Sarkaç" Ceres Yayınlarından çıkarak raflarda yerini aldı.

facebook-paylas
Tarih: 16-03-2021 23:15

Sarkaç - Dengede ve Akışta Kalmanın Sırrı

   Kişisel gelişime pozitif katkı sağlamak amacıyla kullanılan ve evrende varolan frekansları bilinç düzeyine aktarmaya yarayan Sarkaç'ın aynı isimli kullanım kılavuzu, Sevgi Keleş tarafından kaleme alındı.

 

   Uzmanlık alanları kişisel gelişim, pozitif yaşam, meditasyon, enerji olan yazar mesleki birikimlerini paylaştığı "Sevgi Ötesi Enerji" kitap serisinin ikincisi olan Sarkaç'ta doğal taşların hayatımıza olabilecek katkılarına da değiniyor.

 

   Kişinin yaşam kalitesine, ilişkilerine, yaşadığı mekana, alışkanlıklarına olumlu destek sağlama amacıyla sarkacın nasıl kullanılabileceğinin anlatıldığı kitap okuyucunun yaşam yolculuğunda destek olmaya hazır.

 

Sarkaç - Dengede ve Akışta Kalmanın Sırrı Kitap Açıklaması

 

Siz de yaşam yolculuğunuzun bir adım ötesini merak ediyor musunuz?

 

Hayata, insanlara ve olaylara bakış açınızın daha da genişlemesini, gelişmesini istiyor musunuz?

 

Peki, dengede ve akışta kalmanızı sağlayacak olan pozitif enerjinizdeki blokajlardan kurtulmaya ne dersiniz?

 

Enerji yasaları gereği enerjiniz hangi seviyedeyse, hayatınıza kattıklarınız da o seviyeye yakındır. Bugün, şimdi, şu an enerjinizi daha üst bir seviyeye yükseltmenin, yaşamınızdaki sorulara cevaplar bulmanın ve sevgi ötesi bir deneyim yaşamanın tam zamanı.

 

Bu kitapla birlikte hem sarkaç kullanmanın inceliklerini öğrenecek hem de kendi kişisel gelişim yolculuğunuzda muazzam bir adım atmış olacaksınız. Tüm enerjistlerin vazgeçilmezi olan sarkaç kullanımını, sevgi ötesi bir bakış açısıyla öğrenmeye ve yeni kendinizle tanışmaya hazır mısınız?

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI