Bugun...



Sarı Yaz Konserleri Merve Özbey ile final yaptı

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Bodrum Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği ücretsiz sarı Yaz Konserleri’nin sonuncusunda Merve Özbey sahne aldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-10-2021 13:33:44 Tarih: 18-10-2021 13:30

Sarı Yaz Konserleri Merve Özbey ile final yaptı

Merve Özbey yaklaşık iki saatlik performansında kendisini izleyen  1200 sanatseverden büyük ilgi gördü.

Bodrum Kalesi’ndeki konser ile ilgili açıklama yapan Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras “Sizi sanat ve sanatçıyla ücretsiz bir şekilde buluşturmak istedik. Bunu yapmaktaki hedeflerimizden birisi de sanatı ve sanatçının iyileştirici gücünü kullanmaktı. Çünkü bizi bir araya getiren ve günlük hayattaki sıkıntılarımızdan bir nebze de olsa uzaklaştıran sanat ve sanatçıdır. Konserlerimizi sponsorlarımızın destekleri ve sanatçılarımızın özverileriyle ücretsiz olarak gerçekleştirdik. Bu da sosyal belediyecilik anlayışımızın gereklerinden birisi. Kalede yapılan konserlerle aynı zamanda çarşıya, esnafımıza küçük de olsa bir katkı sağlamış oluyoruz. Bizim hedefimiz Bodrum’da yaz kış turizm yapmak ve Bodrum’un 12 ay canlı olmasını sağlamak. Bunu da sizlerle bir araya gelerek başarabiliriz. Kış ayları boyunca etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Yaklaşık 2 saat boyunca muhteşem sahne performansıyla, Bodrumlulara unutulmaz bir müzik gecesi yaşatan Özbey, Bodrum Kalesi’nde sahne almaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.
 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI