Bugun...



Sarı Yaz Konserleri Derya Uluğ ile başladı

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bodrum Belediyesi Sarı Yaz Kale Konserleri başladı. Ücretsiz halk konserlerinin ilkinde Derya Uluğ sahne aldı. Konsere Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve çok sayıda sanatsever katıldı.

facebook-paylas
Tarih: 09-10-2021 14:44

Sarı Yaz Konserleri Derya Uluğ ile başladı

Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde yoğun bir katılımın olduğu Derya Uluğ sevilen şarkılarını sevenleri ile birlikte söyledi. Organizasyonun açılış konuşmasını yapan  Ahmet Aras, “90’lı yıllarda Bodrum’un müzik festivalleri vardı, yaz boyunca Bodrum Kalesi’nde çeşitli ücretsiz konserler olurdu ve bizler bütün aile toplanıp konserlere gelirdik. Sonra bu bir süre devam etti ve ardından kesintiye uğradı. İşte biz o 90’lı yıllardaki güzel atmosferi, o birlikteliği, o kucaklaşmayı tekrar yaşamak için bu yıl yaz boyu ve yaz sonrası ücretsiz konserlerle sizlerle buluşmak istedik. Bodrum’u 12 ay canlı tutmak için çeşitli etkinlikler yapmaya karar verdik.  Çünkü Bodrum zaten yaz kış çok güzel bir yer ve bu sebeple bu etkinliklerin devam etmesi lazım. Bu organizasyonları planlarken belediyemizin bütçesini sarsmayacak şekilde yapmak istedik. Bodrum’a gönül vermiş sponsorlarımız da bu fikre sahip çıktılar ve konserlerimize destek oldular. Büyük ölçüde sponsor desteğiyle bu konserleri sizlerle buluşturuyoruz. Aynı zamanda bir sponsor markası Bodrum markasıyla buluşursa değer kazanır, Bodrum buluştuğu herkese değer katar.” dedi.

 

 

15 GÜN SÜRECEK YILBAŞI FESTİVALİ YAPILACAK

 

Aras, “Şimdi büyük bir tiyatro atağı başlatıyoruz. Ekim ayından itibaren her hafta çocuk oyunları da dahil olmak üzere en az 4 oyun sahnelenecek. Ayda 16 oyun sahneleyerek bütün yıl boyunca tiyatroyla sizleri buluşturacağız. Resim sergileri ve sempozyumlar devam ederken müzik de devam edecek. Sokakta müzik yapacağız ve her köşe başında Bodrum’un sanatçıları müzik yapacak. Aynı zamanda 15 günlük bir yılbaşı festivali planlıyoruz. Sokakta eğleneceğiz, alışveriş yapacağız, konserlerimiz olacak. Mumcular’da, Turgutreis’te, Gündoğan’da, Yalıkavak’ta yani her tarafta Bodrum’u sanatla ücretsiz buluşturacağız. Sanatla halkımızın arasındaki bütçeyi kaldıracağız. Belediyemizin görevlerinden birisi de budur. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hiçbir kar amacı olmadan halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Bodrum Kalesi sahnesinde birçok önemli sanatçının çok güzel konserleri ve anıları olduğunu söyleyen Derya Uluğ, “Bodrum’un sarı yazında ve bence en güzel günlerinden birisindeyiz. Bizleri burada siz değerli müzik severlerle tekrar buluşturduğu için başta sayın belediye başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI