Bugun...



Şampiyonluk Galatasaray taraftarlarını sokağa döktü

Cumhuriyet'in 100. yılında Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, taraftarına büyük mutluluk yaşattı. Tarihindeki 23. lig şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'ın başarısı, yurt içi ve yurt dışında sevinç manzaraları yarattı.

facebook-paylas
Tarih: 31-05-2023 10:45

Şampiyonluk Galatasaray taraftarlarını sokağa döktü

BODRUM’DA KUTLAMA

Spor Toto Süper Ligde bitime 2 kala deplasmanda Ankaragücü'nü 4-1 mağlup eden Galatasaray şampiyonluğunu ilan etti. Maç düdüğünün çalmasıyla birlikte Bodrum'da cadde ve sokaklarında bir araya gelen yüzlerce taraftar şampiyonluk coşkusu yaşadı.

Turgutreis, Yalıkavak, Mumcular mahalleleri ile Belediye Meydanında toplanan kalabalık, meşaleler yakarak şampiyonluk tezahüratı attı. Taraftarlar araçlarıyla Neyzen Tevfik Caddesi üzerinde konvoylar yaparak bayraklarla coşkuyu ikiye katladı. Taraftarlar, geçen araçları sallayarak büyük sevinç yaşadı. Kutlamalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

 

Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında Ankaragücü’nü yenerek 2022-2023 sezonunda şampiyon olan Galatasaray, 3 yıllık aranın ardından taraftarlarına büyük sevinç yaşattı.

Başkent’te oynanan karşılaşmanın bitiş düdüğünü sonrası Belçika’nın Brüksel şehrinden Hakkari’ye, Siirt’ten Kütahya’ya birçok şehirde sarı-kırmızılı taraftarlar sokağa döküldü.

ANTALYA

Cumhuriyet Meydanı ve bazı caddelerde toplanan taraftar, aralıklarla etkili olan sağanağa rağmen takımlarının marşlarını söyleyerek, bayrak sallayarak şampiyonluk sevincini yaşadı.

Araçları ile konvoy oluşturan sarı-kırmızılı taraftar grubu, tezahüratlar eşliğinde şampiyonluğu doyasıya kutladı. Bazı taraftar, havai fişek gösterisi yaptı, meşaleler yaktı, davul zurna çalarak halay çekti.

BOLU

Bolu’da Kent Meydanı ve İzzet Baysal Caddesinde toplanan yüzlerce taraftar, takımlarının marşlarını söyleyerek şampiyonluk sevincini yaşadı.

Çok sayıda taraftar ise araçları ile konvoy yaparak takımlarının şampiyonluğunu kutladı. Emniyet güçleri kent genelinde geniş güvenlik önlemi aldı.

DÜZCE

Düzce’de de araçlarıyla konvoy oluşturan taraftarlar, Anıtpark Meydanı’na marşlar eşliğinde geldi. Burada tezahüratlar eşliğinde sarı-kırmızılı ekibin şampiyonluğu doyasıya kutlandı. Polis, kentin ana caddelerinde araç trafiğini kontrol altında tutmak için bazı güzergahları ulaşıma kapattı.

KOCAELİ

Kocaeli’de Galatasaray’ın Ankaragücü karşısında galibiyetinin ardından araçları ile konvoy oluşturan taraftarlar İzmit ilçesindeki Anıtpark Meydanında toplandı. Taraftarlar burada meşaleler eşliğinde şampiyonluğu kutladı.

ZONGULDAK

Kent merkezindeki Madenci Anıtı önünde toplanan taraftarlar, takımlarının marşlarını söyleyerek ve meşaleler yakarak şampiyonluğu kutladı. Bazı taraftarlar, araçlarıyla konvoy halinde şehir turu attı. Polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı.

KARABÜK

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde Misak-ı Milli Demokrasi Meydanında toplanan taraftarlar, takımlarının marşlarını söyledi, meşaleler eşliğinde şampiyonluğu kutladı.

Sadri Artunç Caddesi üzerinde araçlarıyla konvoy yapan taraftarlar, takımlarının bayrağını açıp, şampiyonluğun sevincini yaşadı.

İZMİR

Gündoğdu ve Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar, bayraklar ve meşalelerle şampiyonluğu kutladı. Galatasaraylı taraftarlar, Gündoğdu Meydanı’nda teknik direktör Okan Buruk ve bugün iki gol atan Mauro Icardi lehine tezahürat da yaptı.

Şampiyonluk marşları söyleyen ve bayraklarıyla konvoya katılan taraftarlar Alsancak semtindeki sokak ve caddeleri doldurdu. Polis de meydanlarda güvenlik önlemleri aldı.

 

YOZGAT

MKE Ankaragücü’nü 4-1 yenerek şampiyonluğu garantileyen Galatasaray taraftarı maçın ardından Yozgat Cumhuriyet Meydanı’nda sevinç gösterisinde bulundu. Ellerinde Galatasaray bayraklarıyla meydan gelen taraftar meşale yaktı, tezahüratlarla şampiyonluk sevincini yaşadı. Baza taraftarlar da araç konvoyu oluşturarak Lise Caddesi’nde şampiyonluk kutlaması yaptı.

 

KIRIKKALE

Kırıkkale’de de taraftarlar şampiyonluğu Cumhuriyet Meydanı’nda kutladı. Karşılaşmanın sona ermesinin ardından meydanda toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar, sevinç gösterisinde

KAYSERİ

Kayseri’de ise taraftarlar, sarı-kırmızı bayrakla süsledikleri araçlarıyla Sivas Bulvarı üzerinde konvoy oluşturdu.

Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan taraftar, buradaki şampiyonluk kutlamalarına katıldı. Ellerine aldıkları Galatasaray bayraklarıyla şampiyonluk sevinci yaşayan taraftar, meşale yaktı, tezahürat yaptı.

NEVŞEHİR

Nevşehir’de taraftarlar sarı-kırmızı bayrak taşıyan araçlarla konvoy düzenledi. Belediye Caddesi’nde bir araya gelen çok sayıda taraftar şampiyonluğu kutladı.

 

TUNCELİ

Tunceli'de de bir araya gelen Galatasaray taraftarları, araçlarla konvoy oluşturdu. Moğultay Mahallesi'nde şehir turu yapan taraftarlar, şampiyonluk sloganları atarak kutlama gerçekleştirdi.

ARDAHAN

Ardahan’daki kutlamalarda ise taraftarlar kongre caddesinde bir araya geldi. Burada slogan atan taraftarlar ardından ellerinde bayraklarla şehir turu yaptı. Polis trafiğin aksamaması için önlem aldı.

AĞRI

Ağrı'da sarı kırmızılı taraftarları, takımlarının şampiyonluğunu coşkuyla kutladı.

Cumhuriyet Caddesi ve dörtyol kavşağında bir araya gelen taraftarlar, yakılan meşaleler eşliğinde şampiyonluğu kutladı.

Taraftarlar daha sonra araçlarıyla şehirde konvoy turu attı.

ERZİNCAN

Erzincan’da Galatasaraylı taraftarlar Ordu Caddesi’nde bir araya gelerek ellerindeki sarı kırmızılı bayrak ve yakılan meşaleler eşliğinde Cumhuriyet Meydanına yürüyerek şampiyonluğu kutladı.

Bir kısım taraftar ise kentte araçlarıyla konvoy düzenleyerek şampiyonluk sevinci yaşadı. Sarı kırmızılı taraftarlar kutlamaların ardındın olaysız bir şekilde dağıldı.

 

KARS

Kars’ta da Galatasaraylı taraftarlar şampiyonluğu kutladı.

Faikbey Caddesinde bir araya gelen sarı kırmızılı taraftarlar meşale yakarak slogan attı.

 

ÇANAKKALE

Çanakkale’de sarı-kırmızılı ekibin taraftarları, İskele Meydanı’nda bir araya geldi. Çok sayıda taraftar, ellerinde sarı-kırmızılı bayrakları dalgalandırıp, meşaleler yakarak takımlarının başarısını kutladı.

Bazı Galatasaraylı taraftarlar da araçlarıyla konvoylar oluşturarak kutlamalara katıldı.

BİLECİK

Galatasaray'ın 23. şampiyonluğu Bilecik'te de coşkuyla kutlandı. Maçın son düdüğünün ardından taraftarlar şampiyonluğu Bilecik caddelerinde kutlamaya başladı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, ellerinde meşale ve bayraklarla tezahüratlarda bulunurken, araç konvoylarıyla şehir turu attı.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI