Bugun...



Sahile kadar gelen köpekbalığı heyecan yarattı

Halk plajına gelen köpekbalığı heyecan ve korku yarattı. Bir süre sahilde dolaşan köpekbalığını Örenliler büyük heyecanla izledi.

facebook-paylas
Tarih: 23-01-2023 14:28

Sahile kadar gelen köpekbalığı heyecan yarattı

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Gökova Körfezi’ndeki Ören Mahallesi’ndeki halk plajına sabah saatlerinde gelen 2 metreye yakın köpekbalığı heyecan ve korku yarattı. Plaja iki metre kadar yaklaşan köpekbalığını vatandaşlar büyük ilgi ve merakla izledi. Köpekbalığı bir süre sonra gözlerden kayboldu. Köpekbalığını 2 çocuğu ile birlikte izleyen Altınay Görmüş "köpekbalığını sahile sadece iki metre kala görünce, çok şaşırdık, bazıları korktu, köpekbalığı ise sakince bir süre kıyıya çok yakın mesafede yüzdükten sonra gözden kayboldu, daha önce bu sahile Akdeniz foklarının geldiği olurdu ama  hiç bu kadar yakına gelen köpekbalığı görmemiştik" diye konuştu.

 

 

BU KOYDA ÜRÜYORLAR VE ZARARSIZLAR

Bölgede balıkçılık ve kaptanlık yapan 59 yaşındaki Ali Savaş “Bunlar kumsal köpekbalığı dediğimiz köpekbalıkları. Çamlı köyü sedir Adası yakınlarındaki Boncuk koyuna gelirler ve burada ürerler. Dünyada iki üreme noktalarından birisi Gökova’dır diğeri Güney Amerika sahilleri. Ancak bunlar kesinlikle zararsızdır, şu ana kadar herhangi bir kimseye zarar verildiği görülmedi. Ancak zaman zaman 2-3 metre boyunda olanlar balıkçılarında ağlarına takılabiliyor, korkmaya endişe etmeye gerek yok diye konuştu.

 

 

 

 




Editör: Melis Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI